Nnywellness.com

AT&T U-vers TV vil slå ikke av


AT & T U-vers TV-tjenesten på en TV dikterer de bestemte kanalene og ekstra funksjoner du har på TV, men ikke påvirker TV mest grunnleggende funksjoner, som å slå på og av. Feilsøking TV med U-vers tjeneste som ikke vil slå av må du feilsøke TV selv, i stedet for alle aspekter av U-vers service.

Fjernkontrollen problemer

En mulig grunn til AT & T U-vers TV ikke stenge er hvis du har problemer med fjernkontrollen. Mest i utgangspunktet kan batteriene være død og må byttes. Alternativt kan du bruke feil fjernkontrollen for å forsøke å slå av TVEN. Hvis du ikke bruker fjernkontrollen som samsvarer med TV - for eksempel, du bruke for U-vers mottaker - deaktivere TV ikke. Det er også mulig at fjernkontrollen fra U-vers ikke har den riktige eksterne koden for TVEN. Hvis dette er tilfelle, kontakter du TV-produsenten for å få den riktige eksterne koden for TVEN.

Strømknappen

Hvis du ikke har problemer med fjernkontrollen, men heller, finne at TV ikke slå av når du trykker på "Power"-knappen, kan det finnes problemet med strøm-knappen. En god måte å teste dette er ved å forsøke å deaktivere TV med fjernkontrollen. Hvis dette lykkes, er strømknappen ikke arbeider og må repareres.

Koble TVEN

Hvis TVEN fortsatt ikke slå av etter feilsøking fjernkontrollen og strømknappen, eksisterer en mer alvorlig elektriske eller kabling problemet med TV. Hvis du vil deaktivere TV i mellomtiden å få det løst, for å unngå TV brenne ut å bli skadet ytterligere, koble TVEN fra strømuttaket eller surge protector.

Søker TV reparasjon

Hvis et problem faktisk finnes som hindrer at TVEN blir slått av mens den er koblet til en strømkilde, må du anskaffe reparasjon. Kontakt TV produsenten direkte gratis reparasjon hvis TVEN er fortsatt i garantiperioden. Hvis ikke, Finn en nærliggende TV reparasjon spesialist og få TV reparasjon.