Nnywellness.com

Slik tekstmelding på en BlackBerry Storm


Slik tekstmelding på en BlackBerry Storm

Læring tekstmeldingen på din BlackBerry Storm lar deg kommunisere raskere enn ringer og kan være mer praktisk. Naviger berøringsskjermen kjent selv, med noen tips.

Instruksjoner

• Send en melding ved å trykke på BlackBerry-menyknappen. Velg ikonet melding fra menyen. Det ser ut som en stor konvolutt. Nederst vises til venstre på skjermen en liten konvolutt logo dekker en stor logo som ser ut som en linjert papir med en grønn på høyre side. Dette alternativet vises helt til venstre av automatisk vises knappene inne på melding-menyen. Trykk på denne knappen.

• Velg meldingen å komponere. Alternativene er e-post, pin, SMS-tekstmeldinger, MMS samt utenfor programmer du har installert, for eksempel direktemeldinger og/eller Facebook. Klikk "SMS tekst."

• Når du trykker "SMS tekst", en skrive-skjermen vises med en lesing "til:" øverst. En berøringsskjerm tastatur vises nederst. BlackBerry Storm søker Adressebok automatisk når du skriver inn et kontaktnavn. Begynn med å angi et navn i den "til:" feltet og velger Merk mottakeren fra listen som vises.

• For kontakt telefonnumre ikke i listen, trykk og hold den nederste venstre tasten på tastaturet som viser "! 123" låse tastaturet til skjermbildet tall. Skriv antall SMS tekst mottakeren og trykk blå merkede boksen som viser dette nummeret når du er ferdig. Tastaturet tilbakestilles.

• Bruker fingeren, trykk i det tomme området nedenfor de "til:" feltet for å velge din meldingsteksten. Begynn å skrive her å konstruere din meldingsteksten. Når du er ferdig å skrive meldingen, trykk på BlackBerry-menyknappen på kroppen av telefonen og velg "Send" fra Alternativer-menyen. Tekstmeldingen sendes til mottakeren du angav.