Nnywellness.com

Hvordan å bruke din bluetooth cellen telefon som en skjult spion tege


Hvordan å bruke din bluetooth cellen telefon som en skjult spion tege

Hvis du har behov for å overvåke et rom eksternt fra hvor som helst i verden, her er hvordan du gjør det med noe mer enn din mobiltelefon og eventuelt et bluetooth-hodesett.

Instruksjoner

Jeg antar at du ville være en middels til erfarne mobiltelefon bruker i forbindelse med den "informasjon - bare" hvordan.

Første ting først koble hodesettet til telefonen.

Hvis du trenger å kjøpe et hode sett, prøv ebay.com, amazon.com eller google-søk. Jeg vil ikke anbefale en dyr hodetelefonen eller telefon i tilfelle du mister dem.

Jeg vil også anbefale å kjøpe forhåndsbetalte mobiltelefon av samme grunn.

Gå til Innstillinger-menyen, og deretter ringe innstillinger, og til slutt hodetelefonen innstillinger. Menyen kan være forskjellig, men du egentlig vil aktivere "Clear Memory" på håndsettet.

Også slå telefonen på "Stille" modus og drepe vibrasjon flyalarm.Når du ringer telefonen, bør ingen lyd og ingen være på.

Når du ringer telefonen når automatisk svar er på, deretter plukker mobiltelefon opp linjen automatisk uten ringer eller vibing, antagelig, slik at du ikke trenger å rote rundt for cellen telefon mens det ringer.

Plass telefonen i en diskret plassering sted i rommet eller i neste rom over. Plass hodesettet diskret nær kilden du ønsker å høre, men mindre enn 30 fot fra mobiltelefonen som det er begrensning av området i bluetooth-enheter.

• Nå kaller cellen telefon fra hvor som helst i verden å lytte til hodetelefonen!

Ingen vet du lytter.

Tips og advarsler

  • Best å bruk en billig forhåndsbetalte mobiltelefon og rimelig "ebay" hodetelefonen. Ingenting kan være ødelagt å miste!
  • Også bør du være klar over at avlytting er ulovlig, og denne opplæringen er bare for eksperimentering og alle parter tidligere har samtykket til over forsøket!
  • Du får bare tilgang til eksterne mobiltelefon så lenge batteriet i telefonen og hodesettet holde ut!
  • Jeg sa nevne det avlytting er ulovlig, og denne opplæringen er for eksperimentering bare der alle parter har samtykket til forsøket!