Nnywellness.com

Hvor å sette musikk på iPod Touch uten iTunes


Hvor å sette musikk på iPod Touch uten iTunes

Apples iPod Touch er en populær Web-aktiverte bærbare videoenheten som fungerer med iTunes. Du kan imidlertid legge til musikk på iPod touch uten synkronisering - eller, synkronisering - innholdet med iTunes. Fordi iPod Touch fungerer også som en lagringsstasjon, kan du også laste musikk på enheten bruker en USB-tilkobling.

Instruksjoner

• Koble iPod Touch og PC med USB-kabelen. Sett iPod-enden av kabelen til iPod Touch. Sett inn USB-enden av kabelen i en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.

• Vent til iTunes å starte. Åpne iTunes hvis den ikke starter automatisk. Du må konfigurere iPod Touch som en lagringsenhet i iTunes før du kan legge til musikk til spilleren uten å bruke programmet.

• Klikk på iPod Touch-ikonet i Kilde-panelet i iTunes-spilleren kolonnen lengst til venstre. Marker «Aktiver diskbruk» fra listen "Alternativer" for å aktivere iPod Touch som en lagringsenhet. Velg "Manuelt administrere musikk og videoer" Hvis du ønsker å gjøre det og deaktivere iPod Touch er automatisk iTunes synkronisering i prosessen.

• Vente å gjenkjenne iPod Touch som en ekstern enhet. IPod Touch stasjon eller enhet ikonet vil vises på datamaskinens skrivebord eller i sin filbehandling.

• Åpne filen mappen som inneholder filene du vil legge til iPod Touch.

• Dra filene fra deres opprinnelige filmappen og til iPod Touch-symbolet. Du kan også åpne ikonet iPod Touch for å vise en fil mappe-vinduet som du kan dra og slippe musikken.

Tips og advarsler

  • Mens iPod Touch musikk lagringskapasitet kommer i hendig for transport, Vær oppmerksom på at du ikke kan spille på din iPod sang du lagt til enheten utenfor iTunes sync prosessen.