Nnywellness.com

Har 2006 Honda CR-V GPS bygget i?


Honda CR-V, introdusert i 1995, er en kompakt crossover nyttekjøretøy med sitteplasser for fem og en bakre gate. Modellåret 2006 markert det siste året av andre generasjon. Denne generasjonen tjent gode karakterer på front og side virkninger fra Insurance Institute for riksvei sikkerhet, selv om dens hodet begrensninger og seter fikk dårlige karakterer.

GPS

2006 Honda CR-V, som hele andre generasjon, har ikke innebygd navigeringslinjen på alle trim nivåer. Det finnes alternativer til navigasjonssystemer bruker tredjeparts tilbehør. Disse alternativene innebærer erstatte stereo enheten med en ettermarkedet enheten utstyrt med GPS eller bruke en ekstern GPS-mottaker som er koblet til 12-volts stikkontakt.

CR-Vs med GPS

Heldigvis for CR-V-fans ble navigering tilgjengelig med 2007 modellår. Selv om det ikke kommer standard på alle utstyrsnivå, kan EX-L modeller av tredje generasjon oppgraderes med GPS som et alternativ. Dette navigasjon skjema fortsatte med fjerde generasjon begynnelsen i 2012. Fjerde generasjon EX-L trim CR-Vs kan være utstyrt med en satellitt-tilknyttet navigasjonssystem.