Nnywellness.com

1983 kvikksølv Grand Marquis spesifikasjoner


1983 kvikksølv Grand Marquis spesifikasjoner

1983 kvikksølv Grand Marquis ble en populær bil som gjenopprettes fremdeles i dag av bil-entusiaster som liker hva low-rider blandet med en klassisk bil følelse. Produsert frem til 1991, klassisk Grand Marquis debuterte i 1983, rulle ut tre ulike kroppen stiler, og det forble uendret i mange år før teknologi krevde en nyere modell.

Kroppen stiler

Grand Marquis ble produsert og tilbys i tre forskjellige kroppen stiler. Først var en todørs sedan, den andre en firedørs sedan og til slutt en vogn alternativet. Etter det første året med produksjon, ble stasjonsvogn kroppen stilen droppet fra hovedproduksjonen, bare selges i veden-grained kolonien Park versjon. To-dørs ble også forlatt etter 1986, forlater 1983-modeller av stasjonsvogn og coupe svært vanskelig å finne i dag.

Mekaniske detaljer

1983 Grand Marquis kom med en 4,9 L, 5.0 Windsor V8-motor. Dette powerplant genererer 190 hk med 270 ft-lbs. dreiemoment. Motoren fortrenger 302 kubikk inches og bruker en firetrinns automatgir med overdrive. Strek og bar på denne V8 er 2,99 av 3,99 tommer. I senere år, forbrukere hadde muligheten til en 5.8-liters motor, men dette var en sjelden valg og ofte svært kostbar. 1983 Grand Marquis har sentral injeksjon, og en re stilisert Grill og baklysene. Andre mekaniske funksjoner inkluderer servostyring, lange og korte arm, coil våren hjuloppheng, elektrisk vindusviskerne og en 60-amp Dynamo.

Kosmetiske egenskaper

Interiør funksjonene i den opprinnelige Grand Marquis var omfattende. Tykk gulvtepper og mykt luksus salongsitteplasser var standard, tilgjengelig i trekull, dyp rød, mørk blå og noen andre fargealternativer. Skinn var også en indre tilleggsalternativet. Innvendige dører kjennetegnet trepaneler og center armlenene brettes til tre foran-baksetepassasjerer samt tre i ryggen. Den utvendige fargen på bilen var tilgjengelig i svart, hvit, sølv, kull, rødbrun, noen forskjellige nyanser av blått, rødt, tan eller valnøtt.