Nnywellness.com

Typer motorsykkel jakker


Typer motorsykkel jakker

Motorsykkel jakker kan deles inn i kategorier basert på materiale, type ridning, vær eller mote. Hvis du er på en motorsykkel, er det viktig du bærer en, uansett vær. Innebygd kropp rustning kan redde livet ditt. Enda mer sannsynlig jakken vil spare deg fra veien utslett: en av de mest smertefulle skader.

Syntetiske stoffer

I de siste 20 årene, en rekke syntetiske materialer har vist på motorsykkel jakke markedet. Et populært valg er Cordura, en utrolig holdbar polyester, nylon veve. Cordura er et varemerke for materialet opprinnelig produsert av DuPont i slutten ' 20s, men det har sett store forbedringer. I motsetning til andre stoffer, det er svært motstandsdyktig mot vind gjennomtrenging og selv når ubehandlet, Cordura er vann motstandsdyktig. Det er også veldig tøff og motstandsdyktig mot slitasje, skjønt ikke ganske så sterk som Lær. Det har fordeler over skinn skjønt. Den absorberer ikke vann. Og hvis du har ulykken å avslutte motorsykkelen, Cordura, for bedre eller verre, vil tillate deg å skyve lettere over fortauet.

Skinn

Skinn er fortsatt premie materiale for motorsykkel sikkerhet. Det er ikke alltid så komfortabel eller værbestandig som syntetisk, men det er en grunn veien syklistene alle ha skinn: det gjør en bedre jobb med å holde deg ute av sykehuset. Men bare fordi det er skinn, betyr i seg selv, det er en bedre jakke. Det må være en vellaget og veldesignede skinnjakke. Det betyr at den har kraftig glidelåser utformet for å holde vinden ut en sealer å gjøre det motstandsdyktig og noen innebygd polstring i områder som stikker ut, som albuene og skuldre.

Varmt vær

Om Jakkene er laget av Lær eller syntetiske, har det vært en trend mot kroppen rustning setter inn. Noen ganger laget av hard nylons og noen ganger gjort Kevlar, er de lik fotball pads med hardt ytre skall og myk indre polstring. En semi-rigid ryggraden protector, skulder og albue pads er viktige funksjoner. Mens Cordura er vanligvis svært polstret og varme, som er ideelt for ridning hastigheten i temperaturer på 65 grader Fahrenheit eller under. Men når det blir varmt, Cordura kan oppressively varme. Lær kan også bli for varmt. Svaret kan være en varmt vær jakke som tilbyr sin primære beskyttelse av kroppen rustning. Enn kroppen rustning, kan det bare ha mesh å holde den sammen med liten eller ingen slitasje beskyttelse, selv om det kan bæres over klær. Andre varmt vær mesh motorsykkel jakker kan bruke en lett nylon med noen ventilasjon for å gi moderat slitasje beskyttelse.

Regn

Regn jakker er avgjørende for vått vær ridning. Cordura jakker, fungerer spesielt når behandlet, godt i intermitterende dusjer. Men noen skal sitte i kontinuerlig regn, Cordura vil til slutt gi den. Den beste løsningen er en motorsykkel regnjakke laget for å gå over en Cordura eller skinn jakken. En vanlig, lett regnponcho vil ikke. Det må monteres tett og solid nok så det ikke klaff i vinden og oppløses.