Nnywellness.com

Typer bil felger 1


En av de mest populære måtene å tilpasse biler er å legge felger. Bil felger, også kjent som felger, kommer i mange forskjellige typer og stiler. Utseende og funksjon kan variere drastisk. Hvis du tenker av tilføyer felger til din bil, er det best å vite alternativene før du kjøper.

Populære typer

Bil felger har forandret gjennom årene. For tiden falle de mest populære typene bil felger i tre grunnleggende gruppene; spinner felger, krom felger og tilpassede felger.

Spinner felger

Spinner felger er også kjent som spinner og spinner felger. Disse typer felger faktisk fortsette å spinne selv når bilen er stoppet. De fleste av disse felger er vedlegg, men det finnes unntak, for eksempel Omega spinner felger og Dub spinner felger.

Krom felger

Krom felger er laget av krom. Mange andre typer legeringer brukes for felger, men chrome er fortsatt den mest eksklusive.

Egendefinerte felger

Egendefinerte felger er alle typer bil felger som legges til en bil rent for estetikk. De ikke forbedrer ytelsen til bilen.

Størrelse

Vanligvis er størrelsen på felger øker med størrelsen på bilen og hjulene selv. Felger kan variere fra rundt 13 inches i diameter opp til 30 inches og noen ganger enda større.