Nnywellness.com

Hvordan koble opp bilen høyttalere til en hjem forsterker


Hvordan koble opp bilen høyttalere til en hjem forsterker

Det er noen ganske gode grunner til å bruke bil høyttaler inne en hjem innfatning. Høyttalere bil er robust og kompakt, og kombinere de ulike elementene i en hjem høyttaler - bass og diskant - i en enkelt plattform. De kan monteres til steder der du normalt ikke kanskje å sette en hjem høyttaler, som terrasser og garasjer.

Instruksjoner

• Cut to lengder høyttalerledningen, en for hver høyttaler, hver lenge nok til å nå fra hjem forsterkeren til din bil høyttaler. Delt endene av hver ledning for en tomme å skille de to fører av ledningen, positive og negative. 1/2 tommers på slutten av hver leder inn din wire stripper og fjerne 1/2 tommers isolasjon fra ledelsen.

• Skyv fat-formet slutten av en lysbilde terminal over nakne ledningen på avledningene i den ene enden av hver ledning. Plasser crimp verktøyet på terminalen og klemme terminalen fast på nakne tråden.

• Skyv terminalene på din høyttalerkablene til terminalene på baksiden av høyttaleren ved å trykke på ledningen fast på terminalen.

• Løsne høyttaler terminalene på baksiden av forsterkeren ved å vri dem mot venstre. Bare wire dine høyttaler fører inn terminal innlegg og stram terminalene å holde ledningene på plass.