Nnywellness.com

Grand campingvogn vedlikehold


I bredde er brukerhåndboken for Dodge Caravan størrelsen av noen mindre t telefonkataloger, det vil si, store. Mens mange ting som endre olje og fylle dekkene med luft er nesten overfladisk, det er imidlertid noen vedlikeholdsjobber som kan forlenge levetiden til bilen mer mange år, men blir ofte oversett.

Raskt starte vedlikehold

Fleste vil kjøpe en bil, ta den med hjem fra mye og aldri en gang tenker på å ta en titt på hvorfor det går så bra. Før du tar den av partiet, spør forhandleren hvilken type olje (Dodge ofte bruker SAE 5W-20) har de brukt; Hva slags tennplugger og andre detaljer om vedlikehold. Når hjemme, pop panseret og se hva motoren ser ut og ta et bilde av den. Måten hvis du pådrar deg problemer nedover veien, kan du ha en visuell referanse for eventuelle feil som løs slanger eller overflødig olje. Men er en bestemt ting å huske om de fleste campingvogner at batteriet er lukket, slik at en person ikke kan arbeide med den med mindre skal en autorisert mekaniker.

Oljeskift

Dodge anbefaler for å endre en campingvogn olje hver 6000 miles (eller halvår) bruker SAE 5W-20 olje eller en syntetisk olje. Unngå tilsetningsstoffer i olje forventer lekkasje deteksjon fargestoffer. Endre olje etter hvert oljeskift. Også Roter dekkene etter hver 6000 miles. Pass på å holde et øye med air conditioning units. Noen sen modell campingvogner er kjent for å blåse enheten etter 100.000 miles.

Vedlikehold på 12 000 miles

Dodge anbefaler for å inspisere bremsebelegg, aircondition filer og motor luften renere hver 12 000 miles. Sett om nødvendig. Disse er relativt enkel og kan gjøres på mindre enn 30 minutter. Også sjekke driftsreim og tennplugger under inspeksjonen.

Vedlikehold på 24.000 miles

På 24 000 miles anbefaler Dodge å sjekke CV leddene, systemet og gjøre hele fronten inspeksjon for ting som suspensjon, tie rod endene og støvel selene. Erstatte hvis nødvendig. En sjekk igjen, kjøre beltet. Endre søkemotor kontrollmodulen også. Noen campingvogner har opplevd problemer når du kjører i varmt vær (for eksempel kystfart uten grunn). Det kan være et tegn på en feil motor kontroll modul.

Andre vedlikeholdstips

Polsk utsiden av bilen to ganger i året og interiør kvartalsvise eller som nødvendig. Tørke bladene bør endres hver sjette måned avhengig av bruk. Sjekk din overføring kjølevæske regelmessig. Hvis det er ett problem med en campingvogn historisk, har det vært med sendinger mislykkes. Riktig kjølveske vil forlenge overførings liv.