Nnywellness.com

Hvor å låse opp en iPhone 3G for andre SIM-kort


For år, har Apple tilbudt iPhone i USA bare med tilkobling til AT & T-nettverket. Låse opp kodene ikke eksisterer for å låse opp telefonen, men programvaren er tilgjengelig at du kjører på din PC eller Mac og åpne med en tjore mellom datamaskinen og telefonen. Noen betaler nettsteder tilbyr regelmessige oppdateringer så telefonen forblir bundet selv etter iPhone nedlastinger fastvareoppdateringer.

Instruksjoner

• Gå til siden iPhone GSM fritt (se ressurser). Deres løsning er å laste ned programvaren til din PC eller Mac som du tether til din iPhone. Nettstedet tilbyr en pengene tilbake-garanti i tilfelle programvaren ikke fungerer. Det er ikke nevnt i beskrivelsen av lovet oppdateringer. Webområdet godtar betaling via PayPal, i tilfelle du ikke bruker et kredittkort.

• Gå til låse iPhone området (se ressurser). Produktet gir levetid oppdateringer så Apple fastvareoppdateringer ikke låse telefonen igjen. Produktet har en pengene tilbake-garanti i tilfelle programvaren ikke fungerer. Nettstedet aksepterer betaling via PayPal og kredittkort.

• Gå til webområdet låse iPhone22 (se ressurser). Produktet gir levetid oppdateringer så Apple fastvareoppdateringer ikke låse telefonen igjen. Dette produktet arbeider for iPhone 3G og 3GS spesielt ikke tidligere versjoner. Produktet har en pengene tilbake-garanti i tilfelle programvaren ikke fungerer. Nettstedet aksepterer kreditt kort og betaling via PayPal.

Tips og advarsler

  • Noen av de samme produktene som vil låse opp en iPhone vil også «jailbreak» det også. Dette betyr at produktet vil gratis iPhone for å godta og kjøre programmer som Apple ikke vil kjøres.
  • Vokt dere for år gammel instruksjoner for låse opp iPhone. Det er en god sjanse den gjeldende programvaren på iPhone ikke vil la det angre carrier låsen.
  • Det finnes mange guider der ute for å låse opp telefonen gratis. Dette vil ikke nødvendigvis gi deg støtten du trenger når iPhone firmware oppdateringer. En fastvareoppdatering kan låse telefonen igjen og må neste oppdatering av opplæringen, hvis det er opprettet. Pay nettsteder som lover regelmessige oppdateringer kan holde telefonen ulåst forbi fastvareoppdateringer. Navnet på noen av tilgjengelig for låse opp iPhone er RedSn0w, YellowSn0w og QuickPwn.