Nnywellness.com

Hvordan laste ned gass Launcher Widgets


Hvordan laste ned gass Launcher Widgets

Du kan laste ned programmet ThrottleLauncher til en Windows Mobile-enhet; Det kan du forandre utformingen av enhetens grensesnitt. Det er mange versjoner av ThrottleLauncher tilgjengelig for nedlasting, som støtter forskjellige widgets. ThrottleLauncher widgets er små nedlastbare programmer som kan være innarbeidet i det nye grensesnittet av Windows Mobile-enheten. De lastes alltid som zippet mapper; må du pakke ut disse mappene installert.

Instruksjoner

• Aktivere Windows Mobile-enheten, koble til en nettleser og besøke den offisielle nettsiden for WinRAR Pocket RAR-programmet. Klikk på koblingen relevante og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere lomme RAR. Du trenger ikke å fullføre dette trinnet hvis du allerede har Pocket RAR installert på enheten.

• Besøk den offisielle ThrottleLauncher nettsiden temaer og Widgets side benytter din Vinduer Transportabel apparat. Velg widgeten du vil installere ved å klikke på ikonet fra det skjermen viser.

• Klikk på "Last ned" linken under filens detaljer (navn, størrelse, type osv) og vente på filen du lastet ned.

• Gå tilbake til hovedmenyen for enheten, åpner "Filer"-mappen, deretter mappen "ThrottleLauncher" og deretter åpne mappen "Widgets". Filen du har nettopp lastet ned vises i denne mappen.

• Klikk på nye widgeten mappen, velg "Extract til den angitte mappen" fra programmet WinRAR pop opp vinduet og klikk "OK". Alle filer i mappen zippet vil nå starte installasjonen. For å endre mappen som widgetens installeres i, velg "Pakk ut til den angitte mappen," Klikk på den aktuelle mappen fra rullegardinmenyen på høyre side av popup-vinduet og klikk "OK".