Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en boks kamera


Boksen kameraene var de første kameraene designet for forbrukermarkedet. Den tidlige Kodak boksen kake kan ikke åpnes av forbrukeren, men ble sendt tilbake til selskapet for utvikling av filmen. Hele kameraet, lastet med fersk film og ble sendt tilbake med utskrifter fra forrige økt. Boksen kameraer er grunnleggende fotografisk instrumenter, men de fortsatt fungerer.

Instruksjoner

• Åpne kameraet og fjern bak. Dette vil gi deg to grunnleggende deler av kameraet å rengjøre. På de fleste boksen kameraer inkluderer baksiden filmen og ta opp hjulene. Starte din rengjøring her.

• Legg en liten mengde en oljebasert væske løsemiddel på myk, lofri klut og rengjør alle delene av kameraet tilbake, i og utenfor. Fjerne ta opp hjul og ren deler av kameraet som holder det og filmen roll. Hvis girene ikke gå riktig, bruk en aerosol smøremiddel sparsomt på dem. Du kan også bruke trykkluft for å fjerne støv og rusk.

• Bruk linseklut for å rengjøre vinduet rød film på baksiden av kameraet. Hvis det er spesielt skitten, legge noe alkohol til linseklut men være forsiktig fordi noen av disse røde Vinduer på senere modeller kan ha vært laget av plast.

• Snu oppmerksomheten til kroppen av kameraet. Du kan rengjøre innsiden og utenfor linsen med linseklut når du bruker trykkluft fjerne rusk og støv. Objektivet er viktigere enn søkere fordi det tar bildet.

• Rengjør mesteparten av kamerahuset med myk klut og oljebasert væske løsemiddel. Hvis den har et skinn dekket, må du bruke et skinn renere i stedet. Rengjør søkere. Du kan bruke linseklut eller, da de er vanligvis laget av glass, du kan bruke oljebasert væske løsemiddelet først hvis søkere er altfor skitne.

• Rengjør utsiden av utløseren og innsiden og utsiden film fremtrekker knotten. Du kan også legge litt aerosol smøremiddel Hvis enten er litt treg.