Nnywellness.com

Hjem telefon vs mobiltelefon


Hjem telefon vs mobiltelefon

Mye som Internett, har mobiltelefon blitt standard kommunikasjonsenhet, endre måten vi holde kontakten med hverandre. Eldre generasjoner kan fortsatt ha en roterende eller touch-tone telefon hjemme, lurer på om de bør gjøre switch. Mobiltelefoner har sine fordeler, men det betyr ikke land-linje telefonen har blitt foreldet.

Kommunikasjon grunnleggende

Hjem telefoner og mobiltelefoner til slutt preform samme oppgave: slik at forbrukerne å holde kontakt med venner og familie. Mengden av kontakten du vil beholde bestemmer hvilke er best. Den største fordelen med en mobiltelefon er dens mobilitet, slik at forbrukerne å holde kontakten mens du er på farten, så lenge de har batterilevetid. Hjem telefoner - også land linje telefoner, er ideelt for de som ikke ønsker å bli plaget når de forlater huset deres. De som ikke kan bestemme mellom to kan bare ha begge: en land-telefon for huset og en mobiltelefon for på farten. Større familier vil spare penger ved å dele en fasttelefon tilkobling i forhold til hvert medlem har en mobiltelefon.

Bjeller og fløyter

Mobiltelefoner bli og mange kan glemme at de har muligheten til å ringe også. Fra filmer, å lytte til musikk, tilgang til Internett, morphed mobiltelefon fra kommunikasjonsenhet til en fullverdig underholdning i håndflaten av hånden. Imidlertid kan nesten alt en mobiltelefon kan gjøres på en hjemmedatamaskin. De som har en datamaskin og et land-linje kan snakke i telefonen mens du surfer på samme tid, med mindre de bruker en oppringt tilkobling. De som har en mobiltelefon og en hjemmedatamaskin kan snakke og surfe på nettet samtidig, uavhengig av tilkoblingstype.

Nødssituasjon

En av de viktigste salgsargumenter av en mobiltelefon er sin vennlighet i nødstilfeller. De som pendler lang avstander bør alltid ha en mobiltelefon på hånden i tilfelle en ulykke, over-oppvarmet motor, flatt dekk eller andre typer emergency. De som bare har hjemme telefoner er på et høyere risiko når de forlater huset til ikke å kunne kontakte hjelp. Selvfølgelig kan mobiltelefon bare benyttes for å ringe etter hjelp hvis det har batterilevetid. Kontroller alltid at telefonen er fulladet før du forlater huset.

Betraktninger

De som vil ha seg miljømessig samvittighet, og vi alle bør--må være klar over de miljømessige virkningen mobiltelefon disposisjon kan ha, spesielt når de begynner å samle på søppelfyllinger. Materialene som brukes til å konstruere mobiltelefoner kan være giftig, som kvikksølv, og kan forårsake stor skade på miljøet, inkludert våre vannforsyning. Mobiltelefoner fortsetter å avansere i et hurtig tempo, og mange forbrukere må ha den nyeste og beste. De som ønsker å kvitte seg med sin gamle mobiltelefon bør resirkulere eller donere den, i stedet for bare kaste den bort.