Nnywellness.com

Hvordan å sende en SMS til en celle


Hvordan å sende en SMS til en celle

Sende SMS eller en tekstmelding til en mobiltelefon er en måte å kommunisere uten å ringe personen. Sende en SMS er melding ideelt fordi du kan være et sted som et forretningsmøte, men trenger å videresende en viktig melding til noen uten å forstyrre møtet. Så lenge du har tekstmeldingsfunksjonen på mobiltelefon og tekstmeldinger er utstyrt med trådløs plan, du vil kunne sende en tekstmelding til en mobiltelefon.

Instruksjoner

• Åpne din beskjed ikon på din mobiltelefon. Det kan være oppført som "Tekstmeldinger," "Beskjed" eller "Send en melding," avhengig av telefonen.

• Se gjennom navnene i adresseboken under delen tekst melding til du finner navnet på personen du sender en SMS til.

• Klikk på personens navn. Mobiltelefonen kan spørre hvis du "Ringe" eller "Send en melding," avhengig av telefonen. Velg "Send en melding." Det neste skjermbildet vil vise en tekstboks med navnet på personen ovenfor. Hvis du ikke har personens navn og nummer lagret, skrive inn 10-sifrede tallet i boksen mottaker på åpning ikonet melding.

• Skriv inn SMS-melding. Trykk "Send" når du er ferdig. Meldingen bør kommer til mottakerens mobiltelefon innen fem minutter, avhengig av din operatør og hvis personens telefon er på.