Nnywellness.com

Hvordan å male en glassfiber lastebil


Maleri belagt glassfiber er bare et spørsmål om lett sliping å kvitte seg med alle støt eller grove flekker og deretter sprøyting med en emalje lakk med en maling Herder lagt. Det er svært lite forskjell maleri metall og glassfiber. Maleri bør gjøres i en maleri messe (som kan være en enkel ramme som ark av plast har blitt hengt) å hindre maling spray blir på alt og for å holde skitt og støv seg på maling som det er tørke.

Instruksjoner

• Vask din lastebil med en mild såpe og vann. Skyll den av grundig og la det tørke.

• Sand lett med 400-korn papir. Gå over hele bilen, sliping i samme retning for å unngå virvel merker. Tørk kjøretøyet med en tack når gjort for å fjerne alle sliping støv. Undersøk bilen nøye leter flekker trenger sliping eller områder som er fortsatt grove eller har støt. Sand problemområder lett en gang. Tørk med en tack.

• Sand lett med 800-korn papir. Igjen, sand i én retning å unngå virvel merker. Tørk med en tack og inspisere igjen for noen tapte eller grove flekker. Overflaten av glassfiber kroppen skal føle seg nesten like glatt som glass.

• Sand lett en siste gang med enten 1200-korn papir eller 0000-korn stålull. Sand i samme retning for å hindre virvel karakterer. Tørk grundig tack klut og fjerne alt støv.

• Flytte bilen til et beskyttet område for maling. Dette kan være en enkel ramme laget av PVC-rør og drapert med plast ark. Maskere områdene på lastebilen som skal maling-fri ved hjelp av maskeringstape og/eller plastfolie. Bruk gamle klær og puste maske og øye beskyttelse. Spray kroppen av lastebilen med emalje maling som du har lagt til en kommersiell emalje maling Herder i henhold til produsentens instruksjoner. Holde avdelingssjef sprøyta flytting stadig som du spray slik at du sette på flere lett strøk med maling så jevnt som mulig. Prøv ikke å få altfor tykk på en frakk eller maling vil dryppe.

• At malingen tørke ordentlig. Dette kan ta 24 timer. Når malingen er tørr lett sand med 1200-korn papir eller 0000-korn stålull. Sand i bare én retning, og bare sand til maling føles så glatt som glass.

• Spray en andre strøk på lastebilen. Igjen, Legg emalje maling Herder i lakken henhold til produsentens instruksjoner. Spray lett strøk på lastebilen og alltid flytter spray hodet å hindre tykk områder som kan dryppe. Bruk vernebriller og en pust-maske. At malingen tørke for 24 timer. Inspisere. Så vidt Berør alle grovhet arealer med 1200-korn papir eller stålull 0000-korn. Fjern den beskyttende tape og/eller plast og jobben er gjort.

Tips og advarsler

  • Alltid male lett strøk og alltid holde hodet av malingssprøyte flytte. Hvis du ikke har en male sprøyta, kan en leies fra de fleste hjem sentre eller jernvareforretninger.
  • Alltid høre vernebriller og en puste maske når spray maling.