Nnywellness.com

Mobiltelefon Tracking-teknologi


Mobiltelefon sporing teknologi bruker GPS, Global Positioning System, for å finne plasseringen av en mobiltelefon enhet. De fleste mobiltelefon leverandører tilbyr telefoner utstyrt med GPS. Politiet bruker GPS-sporing for sikkerhet og undersøkende. Publikum vanligvis bruker GPS navigasjon, men flere foreldre innser de kan spore hvor barna bruker mobiltelefon sporing.

Evner

Mobiltelefoner med GPS kan enten gi deg omdreining-av-omdreining kjørende retningene eller fungere som en sporingsenhet. For å bruke disse funksjonene må du eier en GPS-aktivert mobiltelefon som kan bruke programmer som Java. Snakke med mobiltelefonen din leverandør om en plan som gjør at alle funksjonene i telefonens GPS. I rekkefølge å bruke telefonen for sporing, må du ha riktig programvare levert av stedsbaserte tjenester, vet telefonnummeret til personen du vil spore og hans tillatelse til å spore ham.

Lokasjonsbaserte tjenester

Stedsbaserte tjenester, også kjent som kg, tilbys gjennom tilbydere som Accutracking, Mapquest finne meg, Sprint Mobile Locator og Wherify trådløs. Når du bruker LBS må du huske på at det er ulovlig å spore en persons sted uten hans viten og samtykke. Med LSB tjenester du kan holde rede på venner, familie og kolleger så lenge du har tillatelse. Foreldre har ikke har tillatelse til å spore sine barn som han er mindreårig.

Funksjonen

Mobiltelefon sporing teknologi gir nyttige funksjoner for både publikum og loven rettshåndhevelse tjenestemenn. Foreldre kan bruke GPS for å finne deres barn og polititjenestemenn har en økt sjanse for å finne savnede personer og undersøker mistanke om kriminell aktivitet. Ikke alle som bruker GPS bruker den for en god grunn. En mann i California ble arrestert for stalking hans eks-kjæreste når han "sette en mobiltelefon med GPS på bilen hennes som slått på når bilen begynte flytter og sporet sitt oppholdssted minutt-for-minutt over Internett," i henhold til www.silicon.com.

Begrensning

Det er begrensninger til mobiltelefon tracking-teknologi, for eksempel det faktum at du ikke bruker en GPS-aktivert mobiltelefon som en sporingsenhet med mindre du har "rett type mobiltelefon, koblet til riktig nettverket, riktig tjenesten" etter www.travelbygps.com. Mobiltelefon selskaper som Sprint, neste, T-Mobile, Cingular og AT & T tilbyr noen av de beste planer og mobiltelefoner som kan gi deg fullt fungerende GPS.

Mobiltelefonen GPS loven

Når du bruker mobiltelefon GPS-koordinater, kan myndigheter finne en mistenkt terrorist innenfor en 50-verftet. Politiet kan imidlertid spore en person bare fordi han er en mistenkt terrorist. Mobiltelefon GPS sporing fungerer som alle andre overvåking utført av loven tjenestemenn at de må få en fra en dommer for å spore noen uten samtykke.