Nnywellness.com

Det beste makro ventiler for insekter


Det beste makro ventiler for insekter

I makrofotografering, bruke blitsen er ofte å foretrekke fordi du vil få så mye lys inn i skudd som mulig for å unngå uklare bilder på mindre åpninger. Det er imidlertid mye lysstyrke er et problem. I insekt fotografi, for eksempel hvite flekker og tap av detaljer oppstår som følge av mye lysstyrke og uttales Når fotografere fag med reflekterende organer. For å unngå dette, bruke fotografer ofte diffusorer eller reflektorer for å redusere lysstyrken uten å ofre nødvendig belysning.

Traveller8 Softbox

Makrofotografering krever en rekke belysning evner. Honl Traveller8 diffusoren er brukervennlig design og lett transportable så du kan bruke denne enheten i en rekke situasjoner inkludert i nærbilde makrobilder shots. Du bruker denne typen diffuser med en stropp som sikkert festes over flash uten dirrende eller duver rundt. Denne funksjonen er spesielt viktig i insekt næropptak at kameraet skal så stødig som mulig.

Speedlight gjennomskinnelig Diffuser Kit

Denne diffuser kommer i en pakke som inneholder en delvis gjennomsiktig diffuser som fungerer bra i nært hold makrofotografering også som portrettbilder. Dens bærbar design lar deg bære den med deg på en rekke skudd. To softboxes er også inkludert i pakken, og du kan plassere disse å øke lysfordeling og redusere uttales lysstyrke for insekter seg reflekterende.

Rogue FlashBender sprett-kort

Skyting på nært hold fotografering (med temaer som insekter) er ofte vanskelig fordi du må kunne skyte raskt og stille mesteparten av tiden. FlashBender bounce kortet er en reflekterende diffuser som er fleksibel og gir deg en rekke lyssetting muligheter i følsom omstendigheter. Det er en lett kort men holdbart natur.

Hjemmelaget diffusorer

Spontan situasjoner er den beste diffuseren en du kan enkelt få tilgang før det er for sent for å snapper skudd. For eksempel hvis du ikke har en profesjonell diffuser på hånden i en makro fotografering situasjon, kan du sette felles husholdning produkter som hvite biter av papir eller tørkepapir foran en flash å splitte og spre innkommende sterkt lys.