Nnywellness.com

Hvordan å kjøre bil uten anti-Lock bremser


Hvordan å kjøre bil uten anti-Lock bremser

Når du bremse, enten rutinemessig eller under nødstilfelle kan bremsene forårsake styringen av kjøretøyet låse. Anti-Lock bremser er utformet for å unngå dette ved å bruke bremsene og slippe dem raskt og regelmessig. På biler uten anti-Lock bremser, kan denne handlingen bli simulert med foten for å opprettholde så mye kontroll som mulig under bremsing prosessen.

Instruksjoner

• Forberede å stoppe. Hvis det er ikke en nødsituasjon, men du fortsatt regner problemer, tenker på den vanlige bremselengde av din bil og starte retardasjon prosessen god tid før dette. Hvis det er en nødsituasjon, må du aktivere bremsene så snart som mulig. Uansett må du ta foten av gasspedal. Hvis du kjører en manuell girkasse kjøretøy, kan det ofte være godt å downshift eller ellers frigjøre gjeldende utstyret.

• Trykk gasspedalen. Ikke Trykk for hardt for lenge. Dette låse din styring og du miste kontrollen. Hvis du er i en nødssituasjon, og du må trykke gasspedalen med kraft, gjør, men må du bare gjøre dette for et sekund.

• Tar foten av gasspedalen kort. Trykk og slipp pedalen igjen. Gjenta denne prosessen til du har kommet til en stopp. Dette kalles "pumping" bremsene. Ved å pumpe bremsene for å unngå en styringsgruppe lås, er det en mulighet for å opprettholde tilstrekkelig kontroll av kjøretøyet i krisesituasjoner.