Nnywellness.com

Hva størrelse på SD-kortet bruker Alcatel OT 800?


Alcatel befridd dens OT-800 en Touch stamme smartphone i 2009 som en del av selskapets smartphone produktlinje. Telefonen leveres med 20MB innebygd minne og en mikro-sikre Digital card sprekk for opptil 4GB med tilleggsminne. Mens alle SD-kort er den samme fysiske størrelsen, tilbyr de ulike kapasiteter basert på korttyper.

Typer

På tidspunktet for utgivelsen, tre typer SD-kort er tilgjengelige: SD, høy kapasitet SD (SDHC) og ekstra kapasitet (SDXC). Siden Alcatel OT-800 en Touch stammen støtter opptil 4GB utvidet minne, vil du bare kunne bruke en mikro eller microSDHC hukommelse card i telefonen. En målestokk mikro-card tilbyr opptil 2GB minne og et microSD-kort gir opptil 32GB hukommelse. SDHC-kort er tilgjengelig i forskjellige størrelser, inkludert 2GB og 4GB. De kan kjøpes fra elektronikk og supply forhandlere, som Best Buy og Office Depot. SDXC minnekort gir 32GB til 2TB med minne, men de støttes ikke av den OT-800.

Dimensjoner

Det er viktig å forstå forskjellene mellom SD-korttyper og dimensjoner for å gjøre visse du kjøpe den riktige størrelsen på SD-kort for Alcatel OT-800 en Touch stamme. Alle SD-minnekort av samme type er identiske i størrelse. Standardformat SD kort er omtrent på størrelse med et frimerke, måle 0.9 inches bredt, 1,3 inches lang og 0,08 inches dyp og veier 0,07 ounces. MiniSD-kort er ca 37 prosent størrelsen på et standardformat SD-kort, måler 0,8 inches bredt, 0,8 inches lang og 0,06 inches dyp og veier 0,03 ounces. For 0.02 ounces er microSD-kort omtrent like stor som en fingernegl, måle 0,4 inches bredt, 0.6 tommene lang og 0.04 inches dyp.

Hastigheter

Alle SD hukommelse korttyper faller i to fart Kategorier: hastigheten klasse og Ultra-High Speed (UHS) klasse. Disse vilkårene gjelder dataoverføringshastigheter i forhold til videoopptak, som tilbys av Alcatel OT-800 en Touch stamme. SC inkluderer fire betegnelser, klasse 2, 4, 6 og 10, som er avhengig av buss grensesnittet brukes til å spille inn video: normal eller rask. UHSC er laget for innspilling direktesendinger store, HD-video. Alle typer SD kort fungerer med UHSC og SC grensesnittene, men bare SDHC og SDXC er kompatible med UHSC grensesnitt.

Diverse

Med den maksimale mengden tilleggsminne installert, støtter Alcatel OT-800 en Touch stammen en nesten ubegrenset mengde kontakter med flere telefon numrene og bilde og ringetone ID. Som de fleste smartphones på markedet, tillater OT-800 ikke at du lagre apps på microSD-kortet, som er satt til side for større filer, for eksempel bilde- og videofiler. For å maksimere telefonminnet, regelmessig sjekke telefonens innhold for ubrukte eller uønskede filer og slette dem.