Nnywellness.com

Hvordan fjerne en 2000 Ford Focus LX CV halv aksel


Halv-akselen - mer vanlig kalt drivakselen---i 2000 Ford Focus LX kobler deler til hjulet. Precision konstante hastighetsledd i hver ende av drivakselen kan deler bruke dreiemomentet fra motoren på hjulet, mens hjulet er å snu og reiser med suspensjon uten binding. Når støvet støvelen rundt CV leddene tårer veien skitt og smuss inn felles og ødelegge den. Gjennomsnittlig hjemme mekaniker kan erstatte halv-akselen i en ettermiddag med vanlige verktøy og utstyr.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer en halv sving på siden av fokus som inneholder feil drivakselen. Rulle en gulvet jack under forsterket løfte poenget bak forhjulet åpning under rocker panel knipe sveis. Løft bilen bruke gulvet jack til hjulet er av bakken og plassere en jack står under foran subframe for sikkerhet. Fjerne hjulet.

• Fjern akselmutteren ligger i sentrum av huben som bruker en 36 mm hjulbolte socket og en bryterstangen. Plasser en punch i smilehull på slutten av akselen og skyv akselen til huben, av slående slag med en hammer, å løsne det fra huben. Akselen vil ikke presse helt ut av huben på dette tidspunktet. Det vil bare skyve navet.

• Fjern lavere ballen felles klemme bolt fra styringsgruppen knoke med en T-45 Torx socket og en 15 mm skiftenøkkel. Lirke ned på nedre kontroll arm med en snuse bar til ballen felles glipper ut av styring knoke.

• Dra den styringsgruppe knoke mot deg og skyv drivakselen fra baksiden av hub og peiling montering. Plasser avløp pan under deler under drivakselen.

• Hvis fjerner drivakselen på høyre side av fokus, fjerne to 13 mm festemutrene knytter mellomliggende akselen på motorblokken bruker en 13 mm fastnøkkel og skyv akselen deler, lirke det av deler. Fjerne aksel på venstre stedet snuse bar mellom indre felles av akselen og deler og lirke akselen ut med en rask bevegelse av snuse bar.

• Skyv nye akselen inn i deler og roter det inntil rier inne deler. Skyv akselen på deler til det seter helt. Installere festemutrene på middels akselen på høyre drivakselen.

• Slip akselen til baksiden av huben og skru akselmutteren på akselen løst. Installer den lavere bidétbatteri i styringsgruppen knoke og installere knipe bolten. Dreiemoment akselmutteren til 173 fotpund bruker en momentnøkkel. Feilfri av bremsene og installere hjulet. Dreiemoment det lug vanskelige problemer til 100 fotpund.

• Fjerne jack stå og lavere jack til bilen er på bakken. Prøvekjøring fokus å bekrefte reparasjonen er fullført.