Nnywellness.com

Hvordan du justerer serpentin beltet på en 1998 Toyota Tercel


Hvordan du justerer serpentin beltet på en 1998 Toyota Tercel

Serpentin beltet er et enkelt kontinuerlig belte som glatt på den ene siden og riflet på den andre. I de fleste biler, det er drevet av veivakselen og flytter slike komponenter som klimaanlegg pumpen, dynamoen, servostyringspumpe og mer. Den eksakte modellen 1998 Toyota Tercel du kjører vil diktere på bestemte deler av motoren langs serpentin beltet, men justering, flytting og installasjon prosessen er identisk i alle kjøretøy.

Instruksjoner

• Finne et flatt sted som en garasje eller oppkjørselen og parkere Toyota. Sett på parkeringsbremsen og fjerne nøkkel å unngå utilsiktet skade. La motoren avkjøle og åpne panseret på bilen å avsløre motoren. Finn serpentin beltet ruting diagrammet på radiator vifte omslag eller på panseret av bilen. Plasseringen vil variere avhengig av Tercel du kjører nøyaktig. Finne belte strammer skivene som brukes til å holde serpentin beltet stram.

• Fjerne negative batteri tilkoblingen med Tanga og sett det til side. Plass en passende størrelse socket over slutten av bolten som stikker ut på siden av den strammer skivene og knytte ratchet til kontakten. Bruk trykk i retning på beltet ruting diagrammet å løsne trykket på beltet. Bruk den flat skrutrekkeren til å skyve beltet på slutten av den strammer skivene og sakte tillate skivene å gå tilbake til "lukket" posisjon. Fjerne beltet fra resten av trinser i motoren.

• Før et nytt belte i talje systemet som diktert av bestemte Tercel belte ruting diagrammet. Kontroller at sporene på innsiden av beltet justere med trinser med hakk, og at den glatte siden av skivene er passende mot de taljer som ikke har hakk. Bruk et lite stykke maskeringstape for å holde beltet på plass mens du arbeider. Bruke på nytt press strammer skli beltet over den justering skivene når du er ferdig ruting andre komponenter. Fjerne verktøy, koble batteriet ledelsen, og start på Tercel.

• Kjøre motoren i minst fem minutter å tillate automatisk strammer justere til det nye beltet. Juster manuelt bare eventuelt angitt av skrikende eller flagrende lyder Hvis beltet har falt av.