Nnywellness.com

Hva betyr det blinkende Mail på Nokia Nuron?


Nokia Nuron statuslinjen viser flere ikoner for å gi deg forskjellige handlinger på telefonen. Blinkende konvolutt-ikonet vises i øvre høyre hjørne av skjermen. Om ikonet ligner tekstikonet beskjed, gjelder det SIM-kortet installert på telefonen.

Årsak

En stasjonær konvolutt-ikonet på statuslinjen i Nokia Nuron angir en ulest melding i delen meldinger i telefonen, som håndterer SMS og MMS-meldinger. Åpne uleste meldinger gjør konvolutten forsvinner. Om den blinkende konvolutten bruker samme bilde som ikonet SMS og MMS-meldinger, er det ikke knyttet til standard SMS og MMS-meldinger. En blinkende konvolutt angir SIM melding minnet er full. SIM-meldinger er lik for tekstmeldinger, bortsett fra de er lagret i telefonens

Løsning

Du kan åpne SIM card meldingene ved åpne "Meldinger" på telefonen og velge "SIM meldinger." En liste over meldingene vises på skjermen. SIM-meldinger er lik for tekstmeldinger, kan du ikke vise dem fra rullegardinmenyen "SIM meldinger". Hvis du vil vise meldingene, velger du alle meldingene du vil lese, velg "Kopier" og plassere dem i en av mappene. Når SIM-meldinger er kopiert, velge dem alle ved hjelp av alternativet "Mark All" og velg "Slett." Blinkende konvolutt-ikonet på statuslinjen skal forsvinne når meldingene er slettet fra SIM-kortet. Hvis konvolutten ikke forsvinner umiddelbart, starte telefonen.

Forebygging

SIM-kortet har ikke mye minne, og du kan se den blinkende konvolutten igjen hvis du fortsetter å motta SIM meldinger. Nokia ikke designe en innstilling for å hindre at meldinger automatisk lagring til SIM-kortet. For å hindre fylling SIM-kortet, må du overvåke SIM card meldingene regelmessig. I tillegg har til Nokia Nuron ikke et innebygd tekst melding blokkering program å blokkere innkommende meldinger fra tall som rutes til SIM-kortet. Hvis de lagrede meldingene på SIM-kortet blir et problem, kontakt personen sender meldingene og prøver å utarbeide en annen modus for kommunikasjon.

Betraktninger

Nokia Nuron støtter lagring kontaktinformasjon direkte til SIM-kortet i stedet for telefonminnet. Selv om kontaktinformasjon bare tar opp en liten mengde minne, begrenser det mengden minne som er tilgjengelig for SIM card meldinger. For å begrense hvor ofte du skal slette SIM-meldinger, kan du lagre kontaktene til telefonens interne minne.