Nnywellness.com

Slik endrer du et dekk Diesel Motor hjemme


Slik endrer du et dekk Diesel Motor hjemme

Alle som har hatt et flatt dekk vet hva en plage det er å være venstre sitter på siden av veien med et kjøretøy som ikke kan gå til erstattes. Punkteringer på bobiler og RVs kan bli enda mer av en ordensforstyrrelser, fordi hvis du er i din bobil, sjansene er at du er miles hjemmefra og kanskje ikke engang vet hvor nærmeste dekk reparasjon butikken er eller har noen måte å få til det. Heldigvis kan du endre dekk på din bobil relativt lett hvis du har riktig utstyr og en god reservehjul.

Instruksjoner

• RV innlegge park og sett på parkeringsbremsen. Bruk lug skiftenøkkelen for å løse på det lug vanskelige problemer på problemet dekk, setter skiftenøkkelen over lug mutteren og vridning skiftenøkkelen mot klokken. Bare løsne det lug vanskelige problemer; Fjern ikke seg. Dette vil gjøre det lettere å fjerne det lug vanskelige problemer fra dekket etter at du har dekket av bakken.

• Plasser én kontakt bak baksiden trette og den andre foran forhjul. Kontroller at kontaktene er plassert der de vil ha en stabil grep på rammen til bobil. Noen bobiler kan ha jacking steder, så sjekk din eierens håndbok for dekk skiftende tips før du jekke opp bilen.

• Løft dekket i luften ved hjelp av knekt vekselvis. For eksempel pumpe tilbake jack opp tre ganger, deretter bytte til foran jack og pumpe håndtaket tre ganger. Vil du holde RV som nivå som mulig mens du er løft det opp.. Holde løfte RV inntil dekk er langt nok av bakken som du kan skyve den bort og skyv reservehjulet på.

• Fjerne det lug vanskelige problemer helt og trekke dekket rett utenfor bilen. Plasser det nye dekket på hjulet stenderne, hånd-stram det lug vanskelige problemer og lavere bilen gradvis ned bakken, alternerende knekter.

• Stram det lug vanskelige problemer helt, arbeider i en krysser måte (stramme bunnen lug mutteren, så en rett overfor den, eller topp lug mutteren, for eksempel). Fjerne kontaktene fra bilen og kontaktene og dårlig dekk bort. Vil du få et nytt dekk erstatte fritiden så snart som mulig.

Tips og advarsler

  • Den sikreste måten å endre din bobil dekk er å ringe firmaet veihjelp og deres profesjonelle kommer endre det for deg.
  • RV leveler blokker kan brukes i stedet for kontaktene. Disse fungerer ved å kjøre nærmeste godt dekket opp på blokken, som løfter dårlig dekket i luften for enkel endring tilgang.
  • Enhver situasjon der du løfte en bil opp fra bakken har potensial til å være farlig eller dødelige. Ikke forsøk å endre din bobil dekk hvis du ikke har riktig utstyr.