Nnywellness.com

Min ' 94 Chevy Astro starter ikke


Min ' 94 Chevy Astro starter ikke

Astro modellen var alternativet mellomstore, familien van for Chevrolet delingen av General Motors selskapet fra 1985-2005. 1994 Astro van inneholdt en firkantet kropp med doble tilbake Last dører og en skyvedør passasjer. Van plasser syv passasjerer og har en romslig bakre lasterommet. Det finnes en rekke problemer som kan bidra til et nei-start problem med 1994 Astro van. Du kan prøve noen no-start feilsøkingsprosedyrer selv før du tar bilen til en mekaniker. Mange ingen-start problemer er enkel og rimelig reparasjoner som krever lite mekaniske ferdigheter.

Instruksjoner

• Slå nøkkelen frem til "on", og slå frontlys. Hvis frontlykter og instrumentpanelet lys ikke kommer på, batteriet er død eller nesten døde og krever et batteri hopp-start eller erstatning.

• Klemme en rekke jumper kabler til batteriet terminalene på Astro van og andre hoppe kjøretøy. Først fester positiv kabelen til positiv terminalen van, så positive og negative kablene på hoppe bilen og til slutt klemme den andre enden av negative kabelen til en umalt metalloverflate av bilen. Inaktiv hoppe bilen i noen minutter til batteriet og begynn van.

• Les nivå bensinmåler på dashbordet panelet til at din Astro har nok drivstoff til å starte motoren. Hvis batteriet belastes, nivå bensinmåler vil stige og vise mengden drivstoff i din.

• Fjern luftfilteret og kontroller filteret og bolig for skitt oppbygging og blokkeringer som kan holde gass kroppen fra å få luft og forhindre bilen starter.

• Skyv inn på masse luftstrømmen sensor og throttle body kontaktene å sørge for at de er koblet fordi bilen ikke starter hvis disse kontaktene er løs.

• Ta av sikringsdekselet panelet under dashbordet og erstatte eventuelle blåst eller skadet sikringer og ledninger. Blåst sikringer er lett gjenkjennelige fordi de er brun eller svart på farge; ledningene må erstattes hvis endene er slitt eller delt.

• Banke på gasstanken flere ganger med en snuse bar eller lang skrutrekker mens en annen person prøver å starte bilen. Å trykke på drivstofftanken kan hjelpe deg rundt dårlige situasjoner i drivstoffpumpe slik at du kan starte bilen, men du må erstatte drivstoffpumpe.

• Trykk på starteren noen ganger med en snuse bar eller skrutrekker; Hvis motoren starter etter tappe, deretter starteren går dårlig og må erstattes. Starteren ligger ved motorblokken, på passasjersiden av bilen.

Tips og advarsler

  • Du får best bakken for jump-starter hvis du kobler negative klemmen til en ren tog eller metall. Strøm kan flyte gjennom batterikablene effektivt uten en god grunn.
  • Du kan bruke et bærbart batteri booster for å lade batteriet i stedet for jump-starter med en andre kjøretøy.