Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg olje i en 1995 Harley-Davidson Dyna Lowrider?


Hvordan endrer jeg olje i en 1995 Harley-Davidson Dyna Lowrider?

En frisk tilførsel av motor olje er et nøkkelelement i å holde a1995 Harley-Davidson Dyna Lowrider kjørbar stand. Oljeskift skal utføres regelmessig, helst i 1500-mile trinn, slik at motorsykkelens olje er frisk og fri for rusk og andre forurensninger. Oppgaven er ganske enkel, men det kan være treg de første gangene du gjør det. Forventer å bruke minst 30 minutter endre motor olje, men tillate mer å tillate deg å ta deg tid til du er komfortabel med fremgangsmåten.

Instruksjoner

• Legg et stykke tre på gulvet og lavere motorsykkelens kick stå på den. Dette vil tillate motorsykkelen skal plasseres som vertikalt som mulig. Start motoren og varme den opp tre minutter. Stoppe motoren og slå av tenningsbryteren.

• Skru lokket fra høyre side av oljetanken. Finn olje tømmeslangen nederst oljetanken og følg den til bunnpluggen på nedre venstre side av rammen. Løsne avløp slangen klemmen med en flat skrutrekker og trekk slangen av rammen bunnpluggen. Tappe olje i en stor container. Skyv avløpsslangen på rammen bunnpluggen og Skru slangen klemmen med en flat skrutrekker.

• Skru runde oljefilteret fra forsiden av motoren med et filter fastnøkkel og kaste den. Hell litt 20W40 motorolje i oljefilteret. Coat oljefilterets O-ring med et tynt lag olje. Skru oljefilter på motorens veivhus for hånd til det er ganske rørende crankcase. Stram olje filtrere halv mer av en sving for hånd å forsegle oljefilteret.

• Hell 2,5 qts. 20W50 motorolje i oljetanken og skruen cap filler på plass.

• Start motoren og se etter lekkasjer tømmeslangen olje og oljefilter. Skru av avløpsslangen klemme eller oljefilteret hvis olje begynner å sive ut av hver komponent. Stoppe motoren.

• Skru oljetankens lokket. Tørk av lokket peilepinnen rent med en fille og sette lokket og peilepinnen helt inn i beholderen. Fjern lokket for oljetankens oljenivået må kontrolleres. Legge olje for å heve olje til den når øvre merke på måling. Skru på lokket på plass. Løft motorsykkelen av sin kick stå og ta trestykket. Lavere motorsykkelen på kick stå.

Tips og advarsler

  • Erstatte den primære stasjon og overføring væsken samtidig som motor olje til sikre at motorsykkelen opererer på toppytelse hele tiden.