Nnywellness.com

Hva er Internett-TV?


Hva er Internett-TV?

Internet TV er et populært fenomen blant mange fans av TV-programmer. Det revolusjonerer måten folk ur viser fordi stedet å sitte foran en TV på angitt dato og klokkeslett, de kan se viser online når som helst. Seerne kan også se episoder av programmer som har gått av lufta, så vel som viser at kan imøtekomme til en spesiell målgruppe. Internet TV selskaper har et omfattende bibliotek av episoder fra både TV og web viser.

Betydning

Internet TV er viktig fordi det lar deg se episoder av sine favoritt-programmer på nettet. Hvis de går glipp av en episode, kan de gå online å søke for den. Siden Internet TV er vanligvis gratis, det koster dem mindre å se det enn å betale for tjenester som TiVo.

Selskaper

Selskaper som har popularisert Internet TV inkluderer Hulu, et nettsted som strømmer programmer og filmer fra NBC, Fox og ABC, samt andre nettverk. Joost er også et selskap i Internet TV-bransjen som tillater folk å streame TV-programmer på nettet, samt få anbefalinger på hva deres venner watch.

Programvare

Internet TV-programvare er tilgjengelig for nedlasting så seere kan se uten å bruke en webleser. Hulu Desktop er et eksempel på denne programvaren. Du kan også laste ned programmer på mobiltelefonen for å se TV-programmer, gjennom netTV og Worldview Live.

Betraktninger

Internett TV-selskapene fortsette å tilby gratis streaming TV episoder fordi de er støttet av reklame. Reklamer kan spille før du ser en video eller mellom pauser. Du kan også betale en abonnementsavgift, akkurat som du betaler din kabel for video på forespørsel.

Potensielle

Internet TV er fortsatt i sin barndom, og som begrepet tar form, seere kanskje kunne nyte bedre tjenester i fremtiden. Nettverk kunne tilby bedre kvalitet video på Internett-TV, samt et bredere utvalg av TV viser både innenlands og internasjonalt.