Nnywellness.com

Feilsøking RCA TV


RCA har vært å gjøre TV i flere tiår, og deres lagoppstilling inkluderer en rekke forskjellige modeller. Eldre analoge TV kan fortsatt kjøre fint, mens nyere projeksjon og flatskjerm-TV har sine egne spesifikke instruksjoner for å kjøre riktig. Noen vanlige feilsøking metoder gjelder alle moderne modeller av RCA TV, men. Hvis du har problemer med din, Følg disse trinnene før du kaller en reparatør.

Instruksjoner

• Juster antennen. Hvis det ikke er pekt i optimal retning, vil du se snø eller fuzziness, eller kanskje en doblet bilde. Skifte tilt og vinkel på antennen helt til det blir best signalmottak. For kabel/satellitt abonnenter, kan problemet skyldes et pixelated bilde. Hvis problemet vedvarer, kan du ringe firmaet kabel eller satellitt for å få det løst.

• Sjekk din automatisk turn-off-funksjonen, som du kan få tilgang via alternativet "Tid" på menyen. Det vil vise deg den planlagte tidspunkter for å slå av og på. Klikk boksen med merke å hindre den i å slå av igjen. Vekselsvis, det kan ha vært en overspenning i husets elektriske system. Noen RCA-modeller er bygget for å automatisk slå av under en bølge å holde resten av TV fra shorting ut. Vent 30 sekunder og slå TVEN på nytt.

• Kontroller alle koble kablene---på begge ender--- og sikre at de er skjøvet eller strammet helt. For at en RCA-TV til å levere en pålitelig signal, installeres forbindelser til andre komponenter (DVD, DVR, video, lyd, etc.) fast. Se etter noen løshet eller wiggling, og hvis kabel kontaktene er skitne, fjerner kablene og bruke litt rubbing alkohol for å rengjøre dem.

• Erstatte batteriene i fjernkontrollen: trenger batterier til å fungere. Alternativt kan det være et stykke møbler eller lignende hinder blokkerer signalet mellom fjernkontrollen og TVEN. Prøv fjernkontrollen fra et annet ståsted, og flytte objektet som forårsaker en hindring.

• Ser for lysrør eller elektroniske enheter i nærheten. De sender ut signaler av sine egne, som kan forstyrre en RCA-TV hvis de er nær nok mens de kjører. Flytte dem fra settet eller slå dem av for å rydde opp signalet.

• Adgang menyfunksjonen på RCA TVEN eller fjernkontroll, så trykk på Foreldrekontroll-knappen. Mange RCA TV utstyrt med V-chips og foreldrekontroll funksjoner, som forhindrer at barn ser på støtende kanaler eller programmer. Hvis du aktivere den ved et uhell, kan det avskåret en kanal du ønsker å se. Knappen Sperrefunksjon vil gi deg en liste over kanaler du har låst. Bla ned til kanalen i spørsmålet, deretter bytte ikonet "låst" til "låst".

• Deaktivere teksting funksjonen. Det kan skape en svart eller grå boks på RCA TV-skjermen. (For programmer med teksting, boksen fylles med ord å la hørselsskader seere nyte programmet.) Kvitte seg med boksen, klikk på Oppsett-menyen, og deretter gå til "Lukket teksting." Derfra kan du slå alternativet av.

Tips og advarsler

  • Bestemt RCV TV kan ha sine egne feilsøkingsinstruksjoner. Kontakt eierne manualen for å se hva de er.