Nnywellness.com

Hvordan skrive beskytte en Smart Media Card


Hvordan skrive beskytte en Smart Media Card

SmartMedia-kort er minnekort som er satt inn i bærbare elektroniske enheter som digitale kameraer, lagre media. I motsetning til mange minnekort, SmartMedia kort ikke har en fane skrive beskytte kortet. Skrive beskyttelse er viktig hvis du har media på kortet som du ikke vil slettet eller lagret. Om SmartMedia-kort som ikke har en skrive beskytte kategorien, de har en skrive beskytte kortet.

Instruksjoner

• Fjerne SmartMedia-kortet fra kameraet eller andre bærbare enheter.

• Løsner støtte på skrive beskyttelse klistremerket med SmartMedia-kort.

• Plass klistremerket på sirkelen foran på minnekortet. Når klistremerket brukes, er minnekortet ikke lagre nye data. Du kan gjøre kortet skrivbar igjen ved å fjerne klistremerket fra minnekortet.

Tips og advarsler

  • Du kan opprette din egen skrive beskytte klistremerke hvis du ikke lenger ha skrive beskytte klistremerke leveres med kortet. Tynne, metallisk klistremerker eller tape og skjær et stykke store nok til å dekke sirkelen på kortet. Hjemmelaget klistremerket utfører samme funksjon som den medfølgende skrivingen beskytte klistremerke. Kontroller at klistremerket eller tape henger ikke over kanten av SmartMedia-kort, som det kan holde seg på innsiden av den bærbare enheten.