Nnywellness.com

Hvor å sjekk for dårlige sikringer


Hvor å sjekk for dårlige sikringer

I løpet av bileiere kan det oppstå en blåst sikring. En sikring beskytter de elektriske kretsene i bilen fra kortslutninger eller overbelastninger ved å opprette en svak kobling i kretsen. Hvis det er et problem, vil sikring blåse eller brenne ut stedet skade ledningene eller elektriske komponenter. Den første symptomet av en blåst sikring er en elektrisk tilbehør eller komponent, for eksempel belysning, cruise kontroll eller radio som ikke fungerer lenger. Vite hvor å sjekk din sikringer for å få din elektriske komponenter i orden.

Instruksjoner

• Finn sikring for diagrammet i bilens eiers guide. Slå opp komponenten som ikke virker på diagrammet og knytte det til stillingen i sikringsskapet.

• Fjerne det sikring for plass. Sjekk din eiers guide hvis du er usikker på hvor sikring boksen. Vet at sikringsskapet ligger vanligvis på førersiden av passasjerskip kupé under dashbordet.

• Finn sikringen aktuelle bruker sikring for diagrammet. Plass en sikring hevet over slutten av sikringen. Klem kjevene av puller sammen slik at de klemme over slutten av sikringen.

• Dra sikring avtrekker, mens du fortsatt klemme kjevene sammen, rett ut av sikringsskapet.

• Observere implantert ledningen i plast brødteksten i den øvre delen av sikringen. A wire som er separert eller brent i halv angir en dårlig sikring.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har tilgang til en eiers guide for bilen, kan du fremdeles se etter dårlig sikringer. Fjerne skriverdekselet fra sikringsboks og peer øverst i alle sikringer med en lommelykt. Det kan hende du kunne fortelle hvis sikringen har en brent wire uten å fjerne den.
  • Eldre biler produsert før 1980 kan bruke en sylindriske glass-sikring. Koblingen smeltemetallegeringer eller wire, er tydelig gjennom glasset. Hvis du vil fjerne en sikring, bruk en sikring avtrekker designet for denne type sikring.
  • Når du erstatter en sikring, bruk samme strømstyrke som det opprinnelige sikringen. Bruke en reservesikring med for høy strømstyrke kan føre kabling eller elektrisk krets overopphetes og eventuelt tar fyr.