Nnywellness.com

Slik bruker du Objektivuskarphet


Slik bruker du Objektivuskarphet

Objektivuskarphet er fotografering som fotografer vanligvis bruker for å rette oppmerksomheten mot deler av en komposisjon. Objektivuskarphet i nesten alltid på sitt mest intense i bakgrunnen på bilder. Valg av kamerainnstillinger, sammen med hvilken linse du bruker, har en stor innvirkning på hvor mye bildet uskarpheten vises i bildene. Mestring Objektivuskarphet har stor kunstnerisk konsekvenser over bilder og kan gjøre deg en bedre fotograf.

Instruksjoner

• Bestemme hvor mye du vil i fotografiet Objektivuskarphet. Basere denne beslutningen om hvor viktig du bakgrunnen i bildet skal. Noen ganger er bakgrunner ikke viktig, som i tradisjonelle portretter. I disse tilfellene hjelpe tunge bakgrunnen dimme bildet, fjerne elementer som trekker oppmerksomheten bort fra emnet. I andre tilfeller når bildebakgrunnen legger til historien om bildet, er det viktig å ha liten eller ingen bakgrunn uskarphet.

• Lavere f-stop nummer å øke Objektivuskarphet. Nedsetter f vurdering utvider blenderåpning og reduserer dybdeskarpheten, senke skarphet elementene i bakgrunnen. Største blenderåpning innstilling på de fleste objektiver er vanligvis f2.8; men hvis du får bare f4 eller f5.6, vil uskarphet også intensivere.

• Skille motivet fotografiske fra bakgrunnen. Øke avstanden mellom to vil øke Objektivuskarphet. Hvis mengden dimme er for mye for deg, ta emnet nærmere til bakgrunnen. Flytte nærmere motivet å øke bakgrunnen dimme.

• Valgte linser som tillater deg å ha varierende mengder linse uskarphet. Vidvinkel linser er vanligvis ikke et godt valg for å manipulere uklarhet som de har en meget dyp dybdeskarpheten, holder de fleste bildeelementer i fokus på de fleste innstillinger. Teleobjektiver er et mye bedre valg når det gjelder å jobbe med linse uskarphet. De tilbyr en høy rekke valg i mengden av uskarphet og gir fotografer større kontroll.