Nnywellness.com

Hvordan å sende en ledig SMS ved å endre melding


Short Message Service (SMS) er en funksjon som tilbys av mobilnettet selskaper som du kan sende en direktemelding bestående av 160 tegn (i noen tilfeller 140 tegn) til mottakerens telefonnummer. SMS, også kalt Tekstmelding, er en flott måte å komme i kontakt med venner og familie uten å pådra de høye kostnadene for å kalle dem på deres telefon. Imidlertid tar mobilnettet selskaper betalt for å sende SMSo. For å sende SMS gratis, bør du vurdere å bruke en online SMS tjeneste, som lar deg sende til 160 tegn SMS til hvilket som helst telefonnummer gratis også. Hvis du ønsker for å sende en melding med mer enn 160 tegn, må du endre meldingen av splitting den i komponenter 160 tegn hver.

Instruksjoner

• Sende ledig SMS via SendSMSNow nettside. Registrere med webområdet gratis (se ressurser for link), og angi opplysninger inkludert mottakerens mobilnummer, land som SMS er sendt, avsenderens navn (valgfritt) og meldingen. Dette webområdet grenser en SMS til 130 tegn, så endre meldingen i komponenter 130 tegn hver og sende SMS i deler.

• Sende ledig tekst beskjed nettstedet SMSEverywhere (se ressurser). Dette nettstedet krever ikke registrering for sending av SMS til amerikanske telefonnumre. Tegn er satt til 150, så delt SMS i flere deler av 150 tegn hver og holde sender deler til hele meldingen er levert.

• Sende SMS via Txt2Day hjemmeside (se ressurser). Dette webområdet grenser en SMS til 140 tegn, så bryte meldingen i komponenter 140 tegn hver. Oppgi en e-postadresse Hvis du ønsker å motta mottakeren svare på meldingen.

Tips og advarsler

  • Nettsteder kan merke avsenderens IP-adresse, så sørg for at meldingen ikke inneholder noe trakasserende eller støtende, som du sannsynligvis kan spores ned.