Nnywellness.com

Kabel-TV-alternativer


Major kabel-TV-leverandører kan være frustrerende enheter å håndtere. Regninger fortsette opp selv når ingen nye tjenester eller kanaler legges, og det er ingen garanti for selv får alle kanalene. Siden mange byer og tettsteder har bare én kabel selskap, kan du føle at de har du over fat. Likevel, det finnes alternativer som kan bedre passer dine behov, avhengig av beliggenhet, pris og ser vaner.

Trådløst

Billigste alternativ er å bruke en antenne for å plukke opp på lokale kringkaste kanaler som er tilgjengelige i ditt område. Men hvis du har en eldre analog TV, trenger du en omformer for å motta kanalene nå som USA har overført til all-digitale sendinger. Og antall kanaler du får vil være begrenset i forhold til grunnleggende kabel.

Satellitt-TV

Stor satellitt-leverandører som DirecTV og oppvask-nettverket tilbyr tilsvarende funksjoner og service som kabel-leverandører, og noen ganger kan ha lavere månedlige priser og forskjellige programmering pakker å velge mellom. En annen er satellitt-TV Free-To-Air (FTA), som ikke stole på abonnementet leverandører, men heller tillater brukeren å skanne ulike satellitter for å plukke opp noen av kanalene tilgjengelig på satellitten. FTA er mer utbredt i andre land - i USA det er begrenset til uavhengige og nisje programmering. populære kringkasting og kabel nettverk sannsynligvis finnes ikke.

Telefonselskaper

I det siste, har telefon tjenesteleverandører forgrenet seg inn i TV-tjenesten, som Verizon's FiOS og på & T U-vers TV. Selv om utgangspunktet ligner på kabel-TV, prisene kan være lavere på grunn av konkurranse hvis du bor i et område der dette tilbys og, som satellitt-leverandører, det kan gi deg flere alternativer for å velge en bestemt programmering pakke som passer din smak.

Online

Mens teknisk sett ikke kvalifisert som TV-tjeneste, er mange av programmene vist på kringkasting og kabel nettverk streames på nettet for på forespørsel visning, enten på at network nettsted eller koblet til andre nettsteder som Hulu.com.