Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Dolby Surround Sound DVD for TV


Hvordan sette opp en Dolby Surround Sound DVD for TV

Hvis du eier en Dolby Surround Sound-kompatible hjemmekino-mottaker, kan du bruke den koble din DVD-spiller, kabelboks og TV å oppleve surroundlyd. Alt du trenger er et sett av lyd- og kabler koble hver enhet til mottakeren, og koble mottakeren til TVen. Det kan lyden komplisert, men hele prosessen involverer bare koble kabler til riktige inngangssignaler.

Instruksjoner

• Finn lyd/video kablene som fulgte med hver av dine elektroniske enheter. Normalt skulle disse kablene brukes til å koble alle enhetene til TVEN. I dette tilfellet vil de bli brukt til å koble alle enhetene til dine stereomottakeren.

• Koble alle enhetene til dine stereomottakeren. Plugg en ende av hver av de tre kablene (to for lyd, video) inn i riktig farget lyd/video innganger på baksiden av enheten. Så koble den andre enden til input pluggene på baksiden av mottakeren. Koble DVD-spiller lyd/video kablene til DVD-inngangen, kabel-boksen kablene til kabelboks input, osv.

• Koble en ende av en lydkabel til den TV-inngangen på baksiden av dine stereomottakeren.

• Koble den andre enden av samme lydkabelen til TV-ut-inngang på baksiden av TVen.

• Teste enhetene. Når de er alle koblet, slå dem på å kontrollere lyden overføres riktig. For eksempel slå på DVD-spilleren. Stille inn TVEN på riktig input ved å trykke på "Input"-knappen på fjernkontrollen og tune stereo-mottaker til "DVD"-inngangen. Du skal kunne se bildet fra DVD-spilleren på TV og høre lyden fra DVD-spilleren på dine stereomottakeren vedlagte høyttalere. Gjør det samme for kabelboksen.