Nnywellness.com

Blackjack II feilsøking


Blackjack II er en populær smarttelefon, men som med alle smartphone har kjent vise problemer og problemer. Heldigvis, disse problemene er lett å håndtere og enkel feilsøking kan få deg opp og kjører på et blunk.

Frysing problemer

Blackjack II brukere har klaget over frysing problemer. Hvis du ser lag eller fryser på telefonen, slå den av og så tilbake på. Hvis lag fortsetter trykk og hold på hjem-tasten i fem sekunder. En oppgave bestyrer vises. Stopp alle operasjonene du trenger i øyeblikket å slette minnet.

Sammenkobling problemer

Sammenkobling kan være litt vanskelig. Kontroller hodesettet og telefonen er både i søkemodus kan plasseres. Se på forsiden skjermen din Blackjack II. Det vil være et Bluetooth-symbol hvis Bluetooth kjører. Hvis du ikke ser symbolet gå inn i startmeny, så i installasjonsprogrammet til du kommer Bluetooth-innstillingene og slå den på. Som bør gjør telefonen synlig for sammenkobling.

Batteribruk

Batteriet på Blackjack II har vanligvis en kostnad for mellom 24 til 72 timer, avhengig av bruk. Hvis telefonen ikke holder en riktig tillate batteriet for fullt avløp, og koble den til å lade mens av i to timer. Slå på telefonen igjen og som skal nullstille batteriet. Hvis den fortsetter å renne, kjøpe et nytt batteri; det gamle batteriet er trolig ikke lenger bra.