Nnywellness.com

Hvordan installere en G20 Air & bensinmåler


Installere en air bensinmåler å starte overvåking din Infiniti G20 luft og drivstoff trykkendringer i motoren. Motorens lufttrykket kan endre mengden av oksygen nivåer som finnes i luften. Når motoren er i gang med lean lufttrykk, vil det fungere dårlig. Hvis lufttrykket motor for rik, medfører det tilsvarende dårlig gass kjørelengde og dårlig utslipp. Du kan installere måleren på kort tid.

Instruksjoner

• Plass din air bensinmåler i et område i din Infiniti G20 som lar deg vise bensinmåler luften uten hindrer visning eller å være i veien.

• Skjær i dashbordet bruker en roterende verktøy for å lage et hull med samme størrelse som strikkefasthet. Skjær i tankestreken benytter en gullsmedens så hvis det er nødvendig å gjøre hullet større.

• Montere din air bensinmåler i hullet du gjorde i dashbordet med medfølgende monteringsbrakettene og maskinvare. Bruke silikon fugemasse rundt kanten av luft bensinmåler slik at det bidrar til å sikre det på plass.

• Koble strømforsyningen fra luften drivstoff strikkefasthet til strømkilden av kjøretøyet. Strømkilden at du kobler strømforsyningen luften drivstoff må kunne deaktivere når bilen deaktiverer. Stripe slutten av makt levere ledninger på måleren ved hjelp av en wire stripping verktøyet og sett inn wire i positive lede sigarettenneruttaket alltid. Du kan også bruke en annen kilde som belysning sikring bryteren i sikringsskapet av kjøretøyet. Denne sikringen er operative mens bilen er på. Se på spesifikke tilbud diagrammet for Infiniti G20 i brukerhåndboken for kjøretøy.

• Wire bakken av luften drivstoff gauge til en mutter på kabinettet av dashbordet. Du må kanskje bruke et multimeter for å sjekke gjeldende spenning av mutteren. Du ønsker ikke en gjeldende avlesning på bakken.

• Rute oksygen sensor signallinje til din motorrommet og oksygen sensoren for Infiniti G20. Klippe bort 1/4 tommers av isolering av oksygen sensor ledningen. Ikke klippe ledningen på et sted, kuttet isolasjonen bort så nær som du kan komme til elektriske selen som inneholder oksygen sensoren. Bruk en wire stripping verktøyet for å stripe isoleringslaget av oksygen sensor ledningen fra luften bensinmåler og vri på oksygen sensorsignalet wire i bilen.

• Bruk en loddebolt å lodde ledningene sammen og pakk dem i elektriske tape slik at de er isolert. Din air bensinmåler installeres nå og kan testes.