Nnywellness.com

Flip Video funksjoner


Flip Video funksjoner

I 2007 lanserte Pure Digital Flip videokamera. Selskapet hadde tidligere forsøkt å finne suksess med engangsbruk digitalkameraer og videokameraer, men det var lommeformat, rimelig Flip som fanget på. I 2009 solgt ren Digital og Flip til Cisco for å utvide virksomheten videokonferanser. I tillegg liten størrelse inkluderer Flip video kamera andre funksjoner som gjør bære langs innretning attraktiv for mange.

Design

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene av flippen er dens design. Videokameraet er lette, veier under 6 unser, og liten nok til å passe i en lomme eller pung. Foran kameraet inneholder bare noen få knapper for innspillingen, playback, flytte gjennom klipp og zoome inn og ut. Flip er tilgjengelig er UltraHD, MinoHD og SlideHD modeller. Hver modell kan være konstruert av brukeren å inkludere et egendefinert mønster eller bilde. En annen er unik design med flippen innebygd USB-kontakten. Kontakten gjør at enheten kan kobles automatisk til en datamaskin med en USB-port.

Video kvalitet og lagring

Alle Flip modeller skyte HD video med en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Imidlertid har modellene noe variasjon når det gjelder hastighet. En Flip modellen fanger 30 rammens per andre mens de andre fange 60 rammens per andre. De fleste Flip modeller inkluderer også bildestabilisator som reduserer skjelving som kan komme med en håndholdt kamera. Avhengig av modell, kan Flip kameraet inneholde én, to eller fire timer med innspilt video.

FlipShare

Flip kameraer inkluderer en programvare som kalles FlipShare som lar brukere administrere videoer. FlipShare hjelper organisere videoer i mapper og arkivere dem for senere bruk. Programvaren kan også brukes til å gjøre video redigering, fjerne behovet for å kjøpe ekstra programvare. En enkelt video kan redigeres eller klipp kan tatt fra flere videoer og overført til en ny film. Når ferdig, Vend videoer kan deretter gjort til gratulasjonskort eller delt via e-post.

Sosiale nettverk Connectivity

Som en del av FlipShare kan videoer posteres direkte til sosiale nettverk som Facebook, Twitter og YouTube. Du bare kobler enheten til datamaskinen for å raskt laste opp video eller tar det fra en lagret på en datamaskin, flytter sømløst videoen til ett av webområdene. Funksjonen er passelig slik at brukeren kan fastslå der videoen er postert og hvem får å se den. Når den laster opp til området, fortsatt det lagret der.