Nnywellness.com

Hvordan endre bremseklossene på en BMW 323 1


Hvordan endre bremseklossene på en BMW 323 1

BMW 323 ble gjort under E36 og E46 generasjoner av 3-serie. 323 er en relativt økonomisk ennå morsom å kjøre BMW. Bremsekloss erstatning er en del av rutinemessig vedlikehold av 323. Din bremseklosser bør regelmessig inspisert og erstattet hvis nødvendig. Mens denne jobben kan gjøres av en profesjonell BMW-tekniker, kan det også gjøres av eieren med noen grunnleggende verktøy og rekvisita.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på alle fire hjul. Heve bilen, og senk det på jack står på alle fire hjørner. Fjerne hjulene. Du kan også arbeide på forsiden og baksiden hvis du foretrekker, eller hvis du har bare to jack står.

• Koble bremsekloss slitasje sensoren foran passasjeren side som går inn i caliper der bremseklossene ligger. Trekk plast dekker av caliper guiden bolter. Disse boltene er plassert på toppen og bunnen av tykkelse på siden som vender hjulet godt. Løsne øvre og nedre caliper guide bolter så langt som de kan gå og trykk guide bolter med en flat skrutrekker.

• Lirke ut anti-rangle klippet med en skrutrekker. Klippet ligger på siden av tykkelse som vender utover. Skyv låsen åpner og lukker av rotoren. Støtte skyvelære med et stykke wire eller en fortløpende slik at det er ingen vekt på bremsen linjen.

• Fjerne bremseklossene indre og ytre. Komprimere caliper stempelet med en C-klemme slik at nye, tykkere bremseklossene kan gli over rotoren. Stempelet ligger på innsiden av caliper og er delen som trykker mot bremsekloss når bremsene. For å omslag stempelet, plass en side av C-klemmen på stempelet og den andre siden på den ytre overflaten av låsen åpner og lukker. Stram C-klemmen til stempelet komprimere til låsen åpner og lukker.

• Rengjør caliper og nærliggende deler med brems renere og en ren, tørr klut. Installere den indre bremsekloss ved å trykke på klipset på bremsekloss i caliper stempelet. Skyv ytre puten inn i sporet på bremsekloss transportøren.

• Skyv låsen åpner og lukker over rotoren. Installere brems skyvelære beholde bolter og stram til. Installere anti-rangle klippet ved å trekke endene inn i hullene med et par nål nebbtangen. Installere dekker for caliper bolter. Installere bremsekloss slitasje kabelen. Gjenta for de andre tre hjørnene av kjøretøyet.