Nnywellness.com

Skjule en satellitt radioantenne


Skjule en satellitt radioantenne

Satellitt-radio har mye å tilby - en praktisk talt ubegrenset utvalg av musikk, snakke radio og direkte sportssendinger, alle reklamefri. Det tilbyr også denne stygg liten antennen som du må sette på taket ditt. Har ingen frykt, men. Håndboken vil fortelle deg om taket er det beste alternativet, finnes det noen små gjemmesteder rundt bilen som fortsatt tilbyr god mottakelse.

Manuell notater

Håndboken vil fortelle deg ikke å sette antennen inne i bilen, men dette er en kvalitet sikkerhetsproblem, ikke en sikkerhetsproblem. SiriusXM er hovedsakelig opptatt unngå kundeklager om dårlig mottak. Mens antenne er alltid skal utføre kan bedre utenfor bilen, hvis du ikke finner et godt sted utenfor du alltid montere det sted inne. Interiør antenne montering dårligere mottak noe, men i de fleste tilfeller er det ikke et problem for den gjennomsnittlige lytteren.

Utvendig alternativer

Midten av taket er ideelt for en satellitt radioantenne, fungerer omtrent alle montering plasseringen på utsiden av bilen også, så lenge det ikke er under bilen. Mange biler har en flyttbar plast hetten bak panseret og foran frontruten som dekker den svaber motorer og annen maskinvare. Dette er lett fjernes med et par skruer, og du kan montere antennen under den, og erstatte den. Dette etterlater antennen helt ut av syn, men fortsatt effektiv, siden plast ikke blokkere signalet.

Alternativt, hvis bilen har en hekkspoiler med et gap mellom det og bagasjerommet, kan du montere den under spoiler hvor det vil være ute av syne for alle, men personen som sitter bak deg i trafikken. Kabelen er lett rutes deretter bagasjerommet.

Det er også mulig å montere antenne rett bak grillen foran bilen. Bruk antennens innebygde magnet mount for å feste det til et praktisk sted bak grillen, eller bruker zip-bånd for å sikre den direkte til grillen selv. Nøye før kabelen gjennom motorrommet og inn i kabinen.

Inne ideer

Mest populære i hytte montering plasseringen er sentrum av dashbordet, hele veien frem der frontruten møter dashbordet. Bruk et lite stykke tung plikt dobbeltsidig tape for å sikre det på plass.

Det andre alternativet er å montere antennen midt på baksiden pakke sokkel, enten på eller direkte bak den tredje bremselys. Igjen, kan du bruke dobbeltsidig tape eller bruker borrelås knytte til teppet fôr sokkelen.

Eksperimentering er nøkkelen

Hver bil, satellittmottaker og antenne er litt annerledes finner du du trenger å prøve to eller flere av disse monteringsalternativer til du finner en som fungerer best for din situasjon. Bli ikke motløs - med litt prøving og feiling, er du nødt til å finne den perfekte stealth løsningen.