Nnywellness.com

TomTom One XL vs TomTom Ettall


Det er vanskelig å finne en GPS-enhet som passer behovet til enhver forbruker. Med det i tankene, har TomTom skapt en oppgradert enhet av sin én serie. One XL er utformet for å gi forbrukere med en større skjerm og mer lesbar retninger.

Størrelse

Størrelsen er en av de mest merkbare forskjellene mellom det TomTom Ettall og TomTom One XL. Mens det TomTom Ettall måler 3,8 inches i bredde, er 3,2 inches i høyde og 1 tommers i dybden, TomTom One XL betydelig større. Den primære årsaken til størrelse økningen i XL-serien er fordi XL tilbyr en betydelig større skjerm enn standardutgaven. Skjermen på XL modellen er en full 4.3 tommer bredt, slik at en mye klarere og mer detaljert visning.

Trafikkstyring

TomTom XL legger en viktig funksjon: en port som en mottaker kan kobles. Det er en stor fordel for pendlere. XL rommer RDS-TMC. Trafikk mottakeren kan enheten rute driveren rundt veien blokkering. XL leveres ikke med trafikk enheten, men det kan kjøpes separat. En standardmodellen tilbyr ikke alternativet for trafikk mottakeren.

Vekt

På grunn av den betydelige størrelsen forskjellen mellom de to enhetene er XL nesten halvparten igjen så tung som standard en modell. Til tross for størrelsen forskjellen mellom de to modellene bruker de samme monteringssystem, slik oppgradering fra én enhet til neste ikke kunne vært enklere.

Garantiinformasjon

Begge TomTom-enheten gi brukerne en meget slitesterk enhet med pålitelig drift. XL modellen leveres med en ett års produsentens garanti som dekker bytte, samt deler og arbeidskraft for eventuelle reparasjoner som trenger gjort til enheten. Sammenligning standard en måleenhet kommer med en to-års garanti, og selskapet vil betale for frakt bør det være et problem.

Skjerm

Begge enhetene tillate brukere å justere skjermen, og bytte fra dag til Nattmodus tar bare tre Klikk på enten enheten. Lysstyrken for skjermen på begge enhetene kan enkelt justeres i både dag og natt-modus, og dette tillater føreren å sikre at lysstyrken på skjermen ikke påvirker nattsynet. Det er ingen tale alternativet på enten enheten, men skjermen reaksjon er så rask og skjermen så lett å lese at dette er ikke mye av et problem. Med enten enhet montert på en foran frontruten, er det enkelt å holde styr på endringer retning kreves.