Nnywellness.com

Hvordan koble en PC til en DVR


En digital videoopptaker kan kobles til PCen med riktig utstyr for innspilling eller avspilling. Hvordan du kobler de to enhetene avhenger på hvis du vil spille av DVR videoer på PCen eller spille inn videoer fra PCen til DVR. Ikke bare bestemmer om du koble DVRS utgangen til PC-inndata eller vice versa, men den eksakte typen adapter trengs for tilkoblingen, også.

Instruksjoner

Spille DVR på datamaskinen

• Få et videoopptakskort som kobler eksterne video-enheter for avspilling på datamaskinen, og koble den til PCen. Noen kort kan bruke FireWire-porten, men USB er mer vanlig.

• Sett inn CDen som fulgte med opptakskortet til PC. Fra CD, kan du installere programvaren som tillater PC å gjenkjenne kortets drivere og gir et video program å se DVR videoene på.

• Koble DVR-årene utgang til opptakskortet. Med de fleste kort, kan du bruke en rett RCA-kombinert kabel (gule og røde og hvite plugger) eller en S-Video-kabel (sirkulær plugg med fem pinner) med en RCA-audiokabel (hvit og rød plugger bare).

Innspillingen PC til DVR

• Sjekk DVR-årene tilgjengelig inngangene. Hvis den omfatter en datamaskin VGA-port, som er en trekantet form med flere knappenålshull inne, koble PC-videoutgangen til DVR med en VGA-kabel. Hvis ikke, kan du se etter en adapterkabel.

• Koble PC-video-utgang med en VGAkabelen som kobles til en tilgjengelig inngang på DVR. Hvis DVR har komponent inngangen (røde, grønne og blå RCA havnebyer), får en VGA til komponent-kabel til å koble de to, ellers, du trenger en VGA-adapter med gule RCA-port til å koble DVR med en RCA-kombinert kabel gule plugger.

• Koble PC-lydutgang til DVR med en stereo-til-RCA-lydkabel. Denne kabelen har mini stereo koaksial pluggen i den ene enden og de røde/hvite RCA-pluggene i den andre.

• Koble DVR utdata for dataskjermen bare hvis den har en videoport foruten VGA (komponent, kompositt eller S-Video). Hvis ikke, koble til et TV-apparat. Hvis du bruker en skjerm med ingen høyttalere, koble DVR-årene lydutgang til eksterne høyttalere.

Tips og advarsler

  • Når opptak videoer fra PCen til DVR, bruke i fullskjermmodus på hvilken som helst media player du bruker.