Nnywellness.com

Hvordan du knytter en undervanns Flash til en Canon G9


Hvordan du knytter en undervanns Flash til en Canon G9

Mens mange fotografer arbeider på fotografere alt på land, er det en helt annen verden under vann. Canon G9 er kraftig kompakt digital kameraet, men det er ikke vanntett. Den har en liten innebygd blits, men den er ikke utformet for bruk under vann der blitsen måtte reise gjennom en vanntett casing. Hvis du vil bruke du Canon G9 under vann, er det mulig at du må investere i undervanns casing. Mange av disse foringsrør har portaler som du kan mate en ekstern blitssynkronisering ledning.

Instruksjoner

• Plass din Canon G9 i en undersjøisk casing tilgjengelig fra Canon, Aquatica eller Ikelite. Tilfeller produsert av Ikelite tillater også eksterne vanntett Blitzer installeres.

• Sikre vanntett bolig ved å stramme den låsene og knotter, samtidig sørge kamera-kontrollinjen for knappene med knappene på vanntett bolig.

• Koble for eksempel Ikelite AutoFlash til undervanns foringsrøret som holder Canon G9. Denne blitsen er utformet for å arbeide med kompakt digital kamera og utløses av en innebygd slave enhet som svarer til mindre kamerablitsen.

• Slå kameraet og blitsen på og du er klar til å begynne å ta bilder under vann.