Nnywellness.com

Hvordan kjøpe den beste GPS-enheten for dine behov


Hvordan kjøpe den beste GPS-enheten for dine behov

GPS-enheter er må-haves disse dager, spesielt hvis du reiser eller kjøre ofte. Det er ingen mangel på GPS-enheter på markedet med priser fra lave av $150 til så høyt som $2000. Kjøpe en GPS-enhet som passer dine behov kan være forvirrende med mindre du vet nøyaktig hva du skal se etter.

Instruksjoner

• Gjør din forskning. Få på Internett og forskning GPS enheter før du foretar et kjøp beslutning. Vurder om du trenger enheten for bil eller RV, i byen eller landsbygda, og hvor ofte du vil bruke den. Samfunnsendringer selv vil hjelpe deg å forstå riktig pris å betale for GPS-enheten, merker å unngå, funksjoner som er viktig å ha og riktige skjermstørrelsen for dine behov. Når du er ferdig med Internett, gå til din lokale GPS-forhandler og teste noen av dem.

• Vurdere visningsstørrelse. Når det kommer til skjermen, jo større de er, jo bedre. Enheter med større skjermstørrelser er lettere å bruke og navigere. Se etter skjermer med tydelige displayet, reflekterende belegg og antirefleks funksjoner. Dette er lettere å lese på dagtid.

• Se etter enheter som forteller gatenavn istedet for generiske omdreining retningene. Nyere GPS enheter gi du fjerner slå retningene med gate navn. "Slå igjen i 300 fot Jones Street" er bedre enn "sving til venstre i 300 fot." Dette er viktig fordi gatene ofte endres på grunn av byggingen, og høre navnet hjelper deg med å holde fokus på veien.

• Vurdere funksjonen sanntidstrafikk. Hvis du gjør mye kjøring i byen, er har sanntids trafikkinformasjon viktig. Dette kan ikke være så hvis du bare kjører på baksiden veiene og forsteder. Med sanntids trafikkinformasjon, kan du planlegge turer rundt trafikk blodansamlinger og unngå unødvendige forsinkelser.

• Se etter enheter som kommer med gratis tilbehør og andre opplæringsprogrammer. Noen GPS-enheter gir deg ekstra antenner, lagring tilfeller å bære og oppbevare enheten når ikke i bruk og kart over andre land som Canada og Puerto Rico gratis.

Tips og advarsler

  • De fleste GPS-enhetene dekker POIer (hensikten interesserer) som flyplasser, restauranter, sykehus og bensinstasjoner. Dette er viktig for disse turene til ukjente byer. Kontroller at de er tilgjengelige på enheten.
  • Enkelte nyere GPS-enheter har 3D visning, Bluetooth-funksjonalitet, MP3, berøringsskjerm, media lagringskort og mer. Bestemme hvis GPS-enheten må ha dem før du kjøper.
  • Ikke Kjøp en GPS-enhet basert på pris. Vurder funksjonene. Lavere priset enheter kanskje ikke har funksjonene du trenger og gateopplysninger kan være utdatert.