Nnywellness.com

Farene ved mopeder


Mopeder kan virke som et tryggere alternativ til motorsykler, og på noen måter de er. Men mopeder kan fortsatt være farlig kjøretøy, og deres particularities gi dem noen forskjellige farer av sine egne.

Synlighet

To hjul, lille bilen som er moped er ofte vanskelig for bilførere å se.

Enkelt kjøretøy ulykker

Det er enklere å ha en enkelt kjøretøy ulykke med en moped fordi ulykker kan oppstå ikke bare fra kollisjoner med andre objekter, men også bare fra å falle over, gitt den moped iboende ustabilitet.

Lisensiering

Mange stater krever ikke en moped - eller motorsykkel-spesifikke lisens å ri en scooter, betyr at mange folk hvem ri dem kan være dårlig utstyrt for peculiarities av moped.

Hastighet

Mopeder er vanligvis i stand til å oppnå topp hastighet på bare 25 eller 30 miles per time. Dette betyr at selv om mopeder kan prøve å opptre som biler, de vil nesten alltid være en ulempe når det gjelder å holde tritt med flyten av trafikk.

Mangel på beskyttelse

Som motorsykler mangler mopeder beskyttende strukturen av en bil - dører, frontruten, windows, setebelter og kollisjonsputer. Ridning i hovedsak i friluft forlater kroppen fullstendig eksponert og mer utsatt for alvorlig skade hvis en ulykke skjer.