Nnywellness.com

Hvordan blokkerer lang avstand ringe fra telefonen?


Hvordan blokkerer lang avstand ringe fra telefonen?

Når du registrerer deg for nye telefon service, du vanligvis blir bedt om å velge en leverandør for lokalsamtaler og fjernsamtaler. Hvis du ikke er interessert i å gjøre noen fjernsamtaler, trenger du ikke en langdistanse leverandøren eller månedlig langdistanse plan. Gjør dette, vil du redusere den månedlige telefonregningen. Hvis du vil forhindre helt at utgående fjernsamtaler fra telefonen, kan du sette en blokk på den.

Instruksjoner

• Se på en nylig regning å få kunden telefonnummer. Ringe nummeret og holde regningen i nærheten slik at du kan referere til den i tilfelle du trenger kontoen nummer eller noe annet fra regningen.

• Forespørsel om å fjerne fjernsamtaler fra telefonen når du snakker med kundestøtterepresentanten. Også be om at muligheten til å ringe lang avstand blokkeres på mobilnummeret. Det er vanligvis en månedlig avgift for denne tjenesten, som varierer fra telefonselskapet.

• Be om en PIC fryse skal plasseres på kontoen. PIC fryse står for primære InterExchange Carrier fryse. Det er ingen kostnad for PIC fryse, som hindrer at andre enn du kunne endre dine lang avstand ringe valg.