Nnywellness.com

Hva tilbehør er nødvendig for en Canon PowerShot SX10 er?


Hva tilbehør er nødvendig for en Canon PowerShot SX10 er?

Canon PowerShot SX10 er var Canons bare 20 x optisk bratt stigning kameraet utgitt i USA i 2008. Mindre enn de fleste digitale single-lens reflex (SLR) kameraer, men med en mer kraftig zoom linse i, SX10 er er et flott kamera for avanserte fotografer og nybegynnere både. For den gjennomsnittlige pek og skyt forbrukeren, men vil større størrelse av SX10 er trolig være det første merket. Fordi SX10 er er slik en stor, kraftig kamera, er det viktig å ha riktig tilbehør å beskytte og maksimere din erfaring med din nye investering.

Grunnleggende i boksen

PowerShot SX10 er kommer med alle de mest grunnleggende nødvendig tilbehør i boksen. Et linsedeksel og en solblender er inkludert, som er halsen stroppen. Mens hals stropper kan virke cheesy eller turist, anbefales det at du bærer en med dette kameraet, som det er mye tyngre enn en ultra kompakt kameraet og vil beskytte din investering. Kameraet leveres med en A / V-kabel til å koble det til en ekstern skjerm, og en USB-kabel til å koble til datamaskinen for opplasting og redigering av bilder. Kameraet leveres med fire AA-batterier for strøm.

Minnekort

Nesten alle digitale kameraer har en innebygget minne eller en liten hukommelse card inkludert i boksen. SX10 er er et unntak, så pass på å kjøpe et minnekort før du noen gang fristet til å begynne å ta bilder. Mens kameraet støtter mange forskjellige hukommelse card formatter, er de vanligste typene det godtar SD og SDHC. Kort med 2 gigabyte burde være nok for alle fortsatt bildet minnet behov og 4 gigabyte anbefales hvis du planlegger å skyte mye video.

Bæreveske

Enten du lagrer kameraet i et skap eller bære den på skulderen din, er det sikreste når beskyttet av en bæreveske. Du kan finne kompatible tilfeller online eller ta kameraet i en fotoforretning og prøve på forskjellige størrelser. Ta hensyn til hvor mye av en vibrerende du vil gi ditt kamera; Hvis det går med deg overalt og tar støt og dunk regelmessig, plukke opp en sak med mye polstring. Også vurdere hvis du plass til å lagre alt tilbehør som ekstra batterier, solblender, linse renere eller ekstra minnekort. Noen tilfeller har tilbehør lommer massevis og andre er mer egnet for bare kameraet.