Nnywellness.com

Hva skal se etter når du kjøper en brukt Durango


Når du kjøper en brukt selger Dodge Durango det er visse ting å se etter for å vite om bilen er verdt å kjøpe for pengene forrige eier den for. Dette innebærer hvor mange miles er på Durango, hvis det har vært i en ulykke og tilstanden til interiøret.

Antall Miles

Som med å kjøpe en ny bil, kilometerstand gjøre en forskjell hvis bilen er verdt hva det koster. En brukte Dodge Durango vil du sannsynligvis ikke kjøpe den hvis det er mer deretter førti eller femti tusen miles på bilen. Sport Utility kjøretøy som Durango er mer egnet til å bryte ned på høyere kjørelengde. Hvis du kunne kjøpe en Durango med lav kilometerstand, kunne du få en fabrikkgaranti på bilen, så lenge den første eieren har overført til deg.

Bilen, som har vært i en ulykke?

Det er alltid viktig å vite om brukte Dodge Durango du ser til å kjøpe har vært i en ulykke. Det finnes måter å sjekke dette ut. Hvis det har vært i en ulykke, skal selger fortelle deg. Hvis de ikke opplyse om dette, kan du gjøre en bil Fax rapport med Durango's VIN nummer og se om det har vært en politirapport eller noe rapportert til forsikring. Selv da du ikke kan finne noen bevis for dette. Den eneste måten å forsikre bilen ikke har vært i en ulykke utover det er å ta det til en mekaniker uavhengig og la dem se bilen for maskerte skade eller bevis bilen var i en ulykke.

Indre tilstand og bruk

Sjekk indre av bilen for permanent flekker eller skitt bakken i teppe på gulvet eller hull fra sigarettglør. Kontroller at en dårlig lukt som ikke kunne fjernes fra interiør eller skinnseter som kan ha vært søndag skadet. Også spørre hva Durango ble brukt. Var det en bil noen tok til og fra jobb som deres vanlige daglige bil? Eller var det brukes på en ranch å off-road og hale utstyr eller brukt til å transportere fire til fem barn hver dag? Dette gjør en forskjell på hvordan bilen vil kjøre i fremtiden.