Nnywellness.com

Offentlig informasjon på Vognkort


Offentlig informasjon på Vognkort

Før du kjøper en pre-eide kjøretøy, kan du kjøre en bil historie sjekke om bilen har hatt noen alvorlige ulykker, flom skade, eller en lang historie med service reparasjoner. Bruk unike kjøretøy identifikasjonsnummeret til å kjøre en bil historie rapport gjennom en tjeneste som CARFAX eller AutoCheck.

Bakgrunn

Siden Årsmodell 1981, har National Highway Traffic Safety Administration krevd bilprodusenter merke hvert kjøretøy med en 17-tegns kjøretøy ID nummer (VIN).

Bil historie rapport

Med denne VIN har du tilgang til bilens oppføring service reparasjoner, uhell, eiere, strukturelle ramme skade, og selv informasjon om om kilometertelleren har blitt tuklet med.

Tittelen vask svindel

Hvis et kjøretøy er ødelagt eller vurdert "summeres" (hvis kostnaden for reparasjoner vil være om lag 75 prosent av verdien av bilen), er bilen merket med en «berging tittelen.» En "tittel-vask" svindel innebærer gjenoppbygge et kjøretøy og flytte til en annen stat der berging merket ikke er reflektert. Potensielle bilkjøpere kan imidlertid kjøre en bil historie rapport se hvis bilen har blitt erklært et totalt tap av forsikringsselskapet.

Sitroner

Hvis en bil hadde store feil og ble returnert til produsenten, viser bil historie rapport at bilen ble stemplet som en "sitron" fra Utenriksdepartementet av motorvogner.

Hvordan sjekke bilens historie

CARFAX og Experian's AutoCheck er to tjenester som gir en fullstendig kjøretøy historie for et gebyr. De fleste statlige motorkjøretøyer avdelinger kan du bruke en VIN for å spore bilens tittelen historie. Noen bilforhandlere gir bilen historien uten kostnad til kjøperen.