Nnywellness.com

Hvordan erstatte frontlys pærer på en 2000 Chevy Malibu


Hvordan erstatte frontlys pærer på en 2000 Chevy Malibu

Når du vet hvordan du bytter frontlys pærer på en 2000 Chevy Malibu, vil du oppdage det er en enkel swap. Bruke erstatning pære nr. 9006 for lave bjelker og nr. 9005 for fjernlys; Du kan plukke dem opp på praktisk talt alle auto deler butikken. Gå videre og plukke opp ekstra pærer å din hanskerommet. Din Malibu vil uunngåelig blåse en annen frontlys nedover veien, og du vil erstatte det så snart som mulig for din sikkerhet. Ingen verktøy er nødvendig.

Instruksjoner

• Åpne Malibu panseret og prop det opp. Løft opp to låsene å løslate samlingen frontlys. Trekk frontlys forsamlingen frem og løft det nøye.

• Koble den elektriske kontakten på baksiden av socket for hånd. Slå socket ca 1/4 slå mot klokken for hånd for å fjerne det fra samlingen frontlys.

• Sett inn erstatning frontlys pære og slå den 1/4 slå klokken for hånd for å låse den på plass i forsamlingen. Fest den elektriske kontakten på baksiden av socket for hånd.

• Lavere frontlys forsamlingen ned rammen i Malibu, justere hullene i samlingen til montering pinnene på rammen. Låse låsene på frontlys forsamlingen ved å trykke ned på dem før de klikker på plass. Lukke panseret og drift av frontlyktene.