Nnywellness.com

Hvordan vite om en bil har hatt vannskader


Det er noen tilfeller når biler som var involvert i flom eller senkes ned i vann er videresolgt til intetanende kjøpere. I noen tilfeller kan ikke du fortelle utenfor balltre at en bil har vannskader. Men du ønsker ikke å kjøpe en bil som har vært i høyt vann fordi delene er sannsynligvis skadet utover reparasjon, og bilen har kort holdbarhet. For å unngå dette, må du se på et par ting før du logger på den stiplede linjen.

Instruksjoner

• Se etter en muggen eller mugne lukt i bilen. Ta din tid sniffing for merkelig lukt.

• Få under bilen etter drenering hull. Disse hullene er laget for å drenere vannet ut av en bil som har vært senkes (siden du ikke snu bilen til side renne det).

• Sjekk for mud i og rundt bilens deler. Enn en sandstorm, det er ikke mange måter at smuss og søle ville kunne få i bilen panseret unntatt en flom.

• Se etter tegn til rust på motoren og andre komponenter som bil. Hvis motoren ser ut som det er korroderende bort, er det en mulighet for vannskader.

• Kontroller om salgsprisen for kjøretøyet er godt under Kelley blå bokført verdi. Hvis bilen er blir solgt for billig, selv om det ser bra ut på utsiden og har lav kilometerstand, kan dette være en indikasjon på siste vannskader.

• Sjekk en VIN med CarFax. VIN nummer er en 17-sifret ID-nummer som ligger på dashbordet eller i bildøren. Kjøpe en CarFax bil historie rapport om det er en historie eller vann skade eller flom med bilen. Bilen historien er ikke alltid pålitelig, men i mange tilfeller denne informasjonen rapporteres av en forhandler eller servicesenter.

• Legg merke til bilens siste geografisk plassering, som er også indikert på bil historie rapport. Hvis den ble plassert i en stat eller sonen som nylig opplevd flom eller en alvorlig orkan, matche opp datoene skal se hvis det er mulig at denne bilen var tilstede i området under flom.

Tips og advarsler

  • Bruke pengene til å ansette klarerte mekaniker å inspisere bilen for vannskader hvis du fortsatt tror problemer.